bakus_44 Opublikowano 16 Lutego 2017 #121 Opublikowano 16 Lutego 2017 ja kupiłem niedawno dainichi color fx baby sugerując się czyjąś wypowiedzią na tym forum, że niby mini jest duże i dorosła non-mbuna ma z nim poroblem. Teraz żałuje bo jest granulacji z 10x mniejszej niż 1mm NLS- taki prawie pył, na pewno moje w większości niespełna 10cm non-mbuniaki nie miały by problemu z większą granulacja.
Post_Mortem Opublikowano 16 Lutego 2017 #122 Opublikowano 16 Lutego 2017 @bakus_44 - masz rację, dainichi w rozmiarze baby w przypadku podrośniętej non-mbuny to masakra. Sam miałem ten granulat w takim rozmiarze to nie dało się tym karmić. Około 10 cm non-mbuna spokojnie sobie radzi z 2 mm NLS, więc Dainichi w wersji small to takie minimum minimorum.
eljot Opublikowano 16 Lutego 2017 #123 Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak skarmisz to baby to akurat ryby podrosną i bedą w sam raz do small . W przypadku Dainichi różnica w wielkości tych dwóch rozmiarów jest znacznie zbyt duża, zwłaszcza że to naprawdę twardy pokarm.
md86 Opublikowano 2 Października 2017 #124 Opublikowano 2 Października 2017 Witam, czy ktoś wie gdzie aktualnie w Polsce można kupić pokarmy Dainichi? Chodzi mi o sklep, który ma coś na stanie bo z tych źródeł co brałem od dłuższego czasu brak towaru.
Paweł83 Opublikowano 2 Października 2017 #125 Opublikowano 2 Października 2017 Godzinę temu, md86 napisał: Witam, czy ktoś wie gdzie aktualnie w Polsce można kupić pokarmy Dainichi? Chodzi mi o sklep, który ma coś na stanie bo z tych źródeł co brałem od dłuższego czasu brak towaru. Malawian
Andrzej Głuszyca Opublikowano 2 Października 2017 #126 Opublikowano 2 Października 2017 1 godzinę temu, md86 napisał: czy ktoś wie gdzie aktualnie w Polsce można kupić pokarmy Dainichi? ..tutaj kupisz : https://www.akwarystyczny24.pl/dla-pielegnic-c-136_6_25.html
darkon Opublikowano 2 Października 2017 #127 Opublikowano 2 Października 2017 Godzinę temu, AndrzejWalb napisał: ..tutaj kupisz : https://www.akwarystyczny24.pl/dla-pielegnic-c-136_6_25.html Chciałbyś , jest tylko DAINICHI CICHLID XL Pro Floating 1
md86 Opublikowano 2 Października 2017 #128 Opublikowano 2 Października 2017 XL może kiedyś kto wie tymczasem spróbuję u malawiana coś mniejszego
Rekomendowane odpowiedzi