szogi Opublikowano 3 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam Czy można łączyć Corale ze zwykłymi. Np. 2 samce niebieskie + 3 zółte samice + 3 pomarańczowe samice w 112l Ewentualnie 2+2+2
pastel Opublikowano 3 Stycznia 2012 #2 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Nie można, bo po prostu będą się krzyżować = nieczyste, słabe, nijako ubarwione ryby. Ale jeżeli zamierzasz trzymać TYLKO dla siebie to tak. Połączenie niezalecane.
szogi Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor #3 Opublikowano 3 Stycznia 2012 A to samce Pseudotropheus saulosi i P. saulosi "Coral" sie różnią ? Myślałem ze tylko samice .
kunta Opublikowano 3 Stycznia 2012 #4 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Pewnie ze sie roznia - coral sa zdecydowanie brzydsze jak dla mnie.
nabe Opublikowano 4 Stycznia 2012 #5 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Samce na zdjęciach często mają niewyraźne paski, jakieś wzorki w poprzek itd.
eljot Opublikowano 4 Stycznia 2012 #6 Opublikowano 4 Stycznia 2012 No z tego co zaobserwowałem u siebie to mają tych pasków więcej, wzorków nie stwierdziłem ? (kupione w SM + jedno swoje pokolenie)
Rekomendowane odpowiedzi