Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!! 2

Czy na tym forum panuje cenzura ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy na tym forum panuje cenzura ?

• TAK
      17
    • NIE
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeżeli "wywalicie chamstwo " z forum to ciekawe kto będzie składki płacił i moderował to forum.

nazywasz "chamstwem" wszystkich klubowiczów i modów - zdajesz sobie z tego sprawę mam nadzieję...

aż się prosi o upomnienie i to nie z mojego prywatnego uprzedzenia do Ciebie :P;)

Opublikowano
Jeżeli "wywalicie chamstwo " z forum to ciekawe kto będzie składki płacił i moderował to forum.

Ci co płacili do tej pory, bo ja wśród klubowiczów takich nie widzę.

Opublikowano
Ci co płacili do tej pory, bo ja wśród klubowiczów takich nie widzę.

Yaro klubowicze też potrafia mieć "ciętą klawiaturę"

przeglądam forum na bieżąco, może nie pisze ,ale jeśli coś mnie zaciekawi to czytam i zdarza się naprawdę

oki mógłbym to zgłosić , ale po co??? , każdy inaczej odbiera to co napisane dla jednego to chamstwo , dla drugiego norma , a ja wyjdę na upierdusa ;)

pozdrowił:D

Opublikowano

Muszę się niestety włączyć do dyskusji.Kiedy trafiłem na te forum byłem wprost zafascynowany ilością wiadomości dostępnych tutaj wprost z wypiekami na twarzy chłonąłem wiedzę jaką tu serwowaliście.Pochłonęło to mnie tak że ani się obejrzałem jak przeczytałem posty co do jednego,teraz sobie nie wyobrażam dnia żeby nie zajrzeć tutaj,więc widzę panowie że odwalacie kawał dobrej roboty.Pyszczaki do niedawna oglądałem tylko na fotkach.Piszę do niedawna bo jakiś czas temu odwiedziłem sklep,który notabene polecono mi właśnie na tym forum.Zobaczyłem też jakimi wielkimi >>krowami<< potrafią być co niektóre gatunki.Trzeba być osobą raczej pozbawioną poczucia piękna żeby przerybiać małe zbiorniki większą ilością ryb niż tu jest podawane.Przecież to nawet nie jest estetyczne.Rozumiem gdy rybki są małe ale gdy dorosną to już staje się koszmarne.Niech taki delikwent przeliczy litraż przypadający na rybę i pochwali się na jakimkolwiek forum akwarystycznym to zobaczy czy pochwalą to jego akwarium,niech jeszcze nie zapomni podać rozmiarów rybek.Wiem to bo ustalając obsadę do roślinnika zostałem z takie rzeczy objechany nieźle na forum tematycznym.Ludzie po prostu kierują się radami ludzi,którzy hodują rybki ładnych parę lat ale ci >>hodowcy<< nie przyjmują do wiadomości że akwarystyka poszła już tak do przodu, że teraz obowiązują już inne normy zarybiania.Wiem jedno - to forum jest super i to ze swoimi wadami i zaletami.Wiem także że moję akwarium,które powstaje w bólach będzie także akwarium z biotopem Malawi i to właśnie dzięki ludziom,którzy tworzą tę społeczność Miłośników Pielęgnic Afrykańskich,podjąłem takie postanowieni.Chwała wam Panowie za to:D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.