Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem po co w dalszym ciągu ciągniesz tą dyskusje? To jest Twój pomysł na zaistnienie? Na samorealizacje? Wydaje mi się że nie tędy droga. Może by tak napisać coś mądrego? Coś co pomogłoby stawiającym pierwsze kroki w tym biotopie nie popełniać podstawowych błędów? Przecież z Twoją wiedzą i całym tym bagażem doświadczeń nabytych podczas wzorowego prowadzenia 126 litrów nie powinno to być niczym trudnym. Naprawde zachęcam!

Być może ten konkurs stworzono z myślą o Tobie?

W odpowiedzi na twojego ostatniego posta napisze tylko tyle że nie (cyt.) "trzepie kapucyna" przed swoim akwarium.

Na reszte użytych w nim epitetów i obelg pozwole sobie nie odpowiadać gdyż nie zdołałem ich wszystkich spamiętać z racji tego że nie znajduje dla nich zastosowania na co dzień.

Idź lepiej podmień wode tym bidulom zamiast nawracać niewiernych.

Pozdrawiam.

A sypiam dobrze, dziękuje.

• Dziękuję 2
Opublikowano

Nie zamierzam w tym dziale pisać nic rzeczowego gdyż już z góry mnie przenieśliście do off topic-a więc jaki dział taka rozmowa hehe z z tymi obelgami i epitetami to nie przesadzaj, bo najlepiej jest powiedzieć, że jakieś były, ale się nie pamięta heh jak powiedziałeś A to powiedz B, a jak nie zamierzasz napisać konkretnie to zamilcz na wieki :D będziecie mnie straszyć banowaniem hehe takim czymś to możecie straszyć dzieci na dobranoc :P jakoś mi to powiewa co zrobicie... :)

Opublikowano

Masz ~3,5l wody na rybę i chcesz z nami dyskutować?

Toż to zamęczane bojowniki czy welony w kuli mają lepiej...

Kończ waść i wstydu sobie oszczędź.

Jakoś nie widać tego tłumu który rzekomo cię na priv wspiera...

Opuść to forum Miłośników i idź trollować gdzie indziej, nawet wiem które "forum" by cię chętnie powitało :P

Opublikowano

Alojzy jakoś nie widzę tutaj osób ,o których mówiłeś pisząc swój pierwszy fascynujący temat o męczeniu ryb.Nie jesteś w stanie przedstawić nam żadnych argumentów tylko piszesz to twój inteligentne hahaha lub hehehe , które świadczy tylko o twojej kulturze .W następnym poście znowu napiszesz to samo bo na nic lepszego ciebie nie stać?!

Opublikowano

Perez... z człowiekiem, który ma trzy 6 w nick-u nie zamierzam nawet dyskutować... Po pierwsze nikt w off topicu nie będzie z wami dyskutował, a po drugie każdy wie, że jak się odezwie to go zaszczekacie... Ja się odważyłem to widać jak jest u was na forum... A odnośnie śmiania się, to tylko niestety śmiech pozostaje biorąc pod uwagę co tutaj wypisujecie :)

Opublikowano
z człowiekiem, który ma trzy 6 w nick-u nie zamierzam nawet dyskutować...

Leżę i nie mogę wstać :D:D:D

A co wspólnego z dyskusją mają nasze nicki?

Widać alojzy, człek obeznany i jak widać religijny, dodatkowo mój nowy Góru (proszę nie poprawiać ó, pisane celowo), cierpi na bardzo dotkliwą chorobę heksakosjoiheksekontaheksafobię. Zalecane leczenie - wziąć chleb i pier-ąć się w łeb :D:D:D:D:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.