Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja Ci odpiszę że oczywiście że jest!!!

Niestety jest tylko raz w roku na początku września i nazywa się zoobotanika :P

No tak, ujmując tak tą sytuację to masz rację. Zoo-Botanica w tym roku we Wrocławiu jest w dniach 14-16.09.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Możesz się przejechać do sklepu IKOLA na Orzechowej, wybór jak na Wrocław w tym momencie chyba najlepszy, byłem w sobotę po mrożonki i widziałem że maja kilka gatunków do wyboru.

• 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

W trzmielu 2 akwaria z pysiami, ale za to otworzył się nowy sklepik o nazwie Kraina Malawi na Hali targowej , jeszcze szału nie ma bo chyba niedawno wystartowali ale rybek jest masa... tylu demasonów to jeszcze nie widziałem :)

Opublikowano

Nie wiem czy było ale znalazłem hodowlę w miejscowości Tarnowiec nr 19. Jest to wioska połączona z Zawonia pow. Trzebnica oko 25 km od Wrocławia.Widać, że klient jest pasjonatem rybek :) Posiada z pyszczaków - saulosi, acei, rdzawy, red red, yellow, socolofi maingano i na pewno auratusy. Ma też inne gatunki pyszczaków ale nie pamiętam nazw. Z innych ryb to od pielęgnic severum do gupików. Ma piękne mieczyki weloniasta koloru granatowego lub czarnego - czegoś tkiego nie widziałem :) Polecam:) Jak coś namiary podam priv.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tomek? :) Jego stado Malawi ma mieć teraz ok 100m2 powierzchni :)

Też go polecam , ale koledzy z Wrocławia gdzieś po mnie pojechali, bo jak twierdzą

"hodowca z giełdy" to zło :)

Nie mniej na wszystkie ryby zakupione u niego żadna nie padła i nawet już się wybarwiają :)

PS. A co do Trzemila bardzo ich cenę i lubię , ale kupiłem u nich kilka sztuk ryb i do innego akwarium i na 10 przeżyły 3. Wszystkie były chore i musiał być restart zbiornika;/

Nie wiem czy było ale znalazłem hodowlę w miejscowości Tarnowiec nr 19. Jest to wioska połączona z Zawonia pow. Trzebnica oko 25 km od Wrocławia.Widać, że klient jest pasjonatem rybek :) Posiada z pyszczaków - saulosi, acei, rdzawy, red red, yellow, socolofi maingano i na pewno auratusy. Ma też inne gatunki pyszczaków ale nie pamiętam nazw. Z innych ryb to od pielęgnic severum do gupików. Ma piękne mieczyki weloniasta koloru granatowego lub czarnego - czegoś tkiego nie widziałem :) Polecam:) Jak coś namiary podam priv.
  • Dziękuję 1
Opublikowano

Tak bodajże Tomek. Siostra też miła i obcykana w rybkach :) Brałem u niego saulosi, yellow, red red, rdzawe i acei. Wszystkie rosna jak na drożdżach, jedza niesamowicie, saulosi po 3 miesiacach się wybarwił. Więc czas na akwa 700-1000 l :)

• Dziękuję 1