Konrad Opublikowano 4 Maja 2012 #41 Opublikowano 4 Maja 2012 Ja Ci odpiszę że oczywiście że jest!!! Niestety jest tylko raz w roku na początku września i nazywa się zoobotanika No tak, ujmując tak tą sytuację to masz rację. Zoo-Botanica w tym roku we Wrocławiu jest w dniach 14-16.09.
szymas85 Opublikowano 15 Października 2012 #42 Opublikowano 15 Października 2012 No I jak zmienilo sie cos we wro? Czy trzmiel powiekszyl sprzedaz o malawi? Mi takze zalezy np na saulosi z wro, ale nawet nie wiem gdzie szukac
Slawek-meszek Opublikowano 15 Października 2012 #43 Opublikowano 15 Października 2012 Nic się nie zmieniło we Wrocku Trzmiel jeszcze nic nie powiększył jeżeli chodzi o ryby. Pysie można kupić u nas tylko z hodowli "poiwnicznych" nie obrażając nikogo
Konrad Opublikowano 16 Października 2012 #44 Opublikowano 16 Października 2012 Możesz się przejechać do sklepu IKOLA na Orzechowej, wybór jak na Wrocław w tym momencie chyba najlepszy, byłem w sobotę po mrożonki i widziałem że maja kilka gatunków do wyboru.
maximusgs Opublikowano 14 Czerwca 2013 #45 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Będzie okazja się zaopatrzyć http://www.wigor-targi.com/targi,717,ZOO+-+BOTANICA+2013.html
szwagieros Opublikowano 14 Stycznia 2014 #46 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam. W trzmielu 2 akwaria z pysiami, ale za to otworzył się nowy sklepik o nazwie Kraina Malawi na Hali targowej , jeszcze szału nie ma bo chyba niedawno wystartowali ale rybek jest masa... tylu demasonów to jeszcze nie widziałem
nabe Opublikowano 14 Stycznia 2014 #47 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dzieki za informację i gratuluję obserwacji demasoni, ale o czym właściwie miał być ten post?
xrx Opublikowano 15 Stycznia 2014 #48 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Nie wiem czy było ale znalazłem hodowlę w miejscowości Tarnowiec nr 19. Jest to wioska połączona z Zawonia pow. Trzebnica oko 25 km od Wrocławia.Widać, że klient jest pasjonatem rybek Posiada z pyszczaków - saulosi, acei, rdzawy, red red, yellow, socolofi maingano i na pewno auratusy. Ma też inne gatunki pyszczaków ale nie pamiętam nazw. Z innych ryb to od pielęgnic severum do gupików. Ma piękne mieczyki weloniasta koloru granatowego lub czarnego - czegoś tkiego nie widziałem Polecam:) Jak coś namiary podam priv.
mathias Opublikowano 20 Marca 2014 #49 Opublikowano 20 Marca 2014 Tomek? Jego stado Malawi ma mieć teraz ok 100m2 powierzchni Też go polecam , ale koledzy z Wrocławia gdzieś po mnie pojechali, bo jak twierdzą "hodowca z giełdy" to zło Nie mniej na wszystkie ryby zakupione u niego żadna nie padła i nawet już się wybarwiają PS. A co do Trzemila bardzo ich cenę i lubię , ale kupiłem u nich kilka sztuk ryb i do innego akwarium i na 10 przeżyły 3. Wszystkie były chore i musiał być restart zbiornika;/ Nie wiem czy było ale znalazłem hodowlę w miejscowości Tarnowiec nr 19. Jest to wioska połączona z Zawonia pow. Trzebnica oko 25 km od Wrocławia.Widać, że klient jest pasjonatem rybek Posiada z pyszczaków - saulosi, acei, rdzawy, red red, yellow, socolofi maingano i na pewno auratusy. Ma też inne gatunki pyszczaków ale nie pamiętam nazw. Z innych ryb to od pielęgnic severum do gupików. Ma piękne mieczyki weloniasta koloru granatowego lub czarnego - czegoś tkiego nie widziałem Polecam:) Jak coś namiary podam priv. 1
xrx Opublikowano 20 Marca 2014 #50 Opublikowano 20 Marca 2014 Tak bodajże Tomek. Siostra też miła i obcykana w rybkach Brałem u niego saulosi, yellow, red red, rdzawe i acei. Wszystkie rosna jak na drożdżach, jedza niesamowicie, saulosi po 3 miesiacach się wybarwił. Więc czas na akwa 700-1000 l 1
Rekomendowane odpowiedzi