sivczenko Opublikowano 14 Listopada 2011 #1 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam serdecznie Mam problem posiadam akwa 240 l po restarcie zostawiłem sobie 3 red red i 3 yellow .Moim celem było wpuszczenie tropheusy ale plan nie wypalił ponieważ każdy mi na forum pisze że mam za mały zbiornik i w ogóle nie przystosowany na tropheusy tak wiec muszę odpuścić i proszę doradźcie mi jakieś bardzo ładne ryby które mogę wpuścić do tego co mam.Filtrację mam: eheim biopower 240- wewnętrzny oraz Fluval 204 jako zewnętrzny podłoże piasek kwarcowy.Napiszcie mi jakieś przykładowe obsady tylko nie chce takich zwykłych pyszczaków które są w każdym zoologicznym i mają po 3 kilo dajcie jakieś ładne rybki dzięki
mateo35 Opublikowano 14 Listopada 2011 #2 Opublikowano 14 Listopada 2011 http://forum.klub-malawi.pl/kazdego-cos-kolorowego-przykladowe-obsady-t13997.html same ładne ryby
slawek gorol Opublikowano 17 Listopada 2011 #3 Opublikowano 17 Listopada 2011 I tym samym pogodnym akcentem, wątek zamykam. Proponuję również użyć szukajki, ponieważ wątek był wielokrotnie maglowany.
Rekomendowane odpowiedzi