Skocz do zawartości

Wasze akwaria na ZooBotanice 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :)

Zarejestrowałem się na Waszym forum, ponieważ potrzebuję info odnośnie zbiorników które pokazaliście na ZooBotanice w tym roku :) To ja jestem ten od filmowania akwariów - Piotr Kierzkowski z Definite Aquascape TV :)

Wreszcie znalazłem czas, żeby usiąść do trzeciej części filmu-reportażu z ZooBotaniki. Film będzie poświęcony wystawie afrykańskich pielęgnic, i stąd moje pytanie:

Pokazaliście na ZooBotanice 3 akwaria. Czy zestaw gatunków do każdego akwarium był dobierany wg jakiejś zasady? Wg środowiska (np. tylko przydenne, albo tylko przypowierzchniowe itp...), wg rejonu (np. ryby z wschodniego brzegu itp.), czy jeszcze w jakiś inny sposób?

Nie znam się na Malawi, a chciałbym w komentarzu do filmu przekazać jak najwięcej ciekawych informacji o Waszych akwariach - dlatego będę wdzięczny za info :)

Pozdrowienia,

Piotr K.

Opublikowano

Pierwszy był dla Pseudotropheus sp.acei, dlatego był w tym baniaku korzeń.Drugim gatunkiem który tam pływał był Tropheops sp.red fin Usisya F1.Ryby zostały dobrane wielkościowo i względem diety.

W kolejnym baniaku znajdowały się ryby mięsożerne(drapieżniki,non mbuna i mbuna).

Trzeci baniak to głównie mała mbuna.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.