Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ptrzebuje plinie obsade mbuny do baniaka 120x50x50 baniak stoi w salonie jest ciemny i surowy wiec chcial bym cos kolorowego prosze o nie odsylanie mnie do innych tylko potrzebuje czegos konkretnego w tym poscie bo juz glowa mi sie lasuje od tych pieknych ryb z gory dziekuje

Posted

To napisz przynajmniej co ci się podoba...

Przecież w temacie ''Dla każdego coś kolorowego - przykładowe obsady'' masz wszystko.

Posted

wlasnie wszystko i jest tego tyle ze masakra sam niewiem co bym chcial podobaja mi si e taki e z plamkami niewiem jaka nazwa baniaczek nie jest zbyt wielki ale chcialbym aby jakies potomtwo sie jeszcze odchowalo naprawde mam taki metlik ze juz niewiem a akwarium juz 3 tydzien parametry ssie ustabilizowaly i tzreba by bylo jakis mieszkancow wczesniej mialem tanganike a z malawi to moja pierwsza przygoda mimo tego chcialbym cos bardziej wymagajacego od saulosi 1.5 roku juz czytam o malawi wiem juz prawie all ale jakos mi te nazwy rybci nie wchodza w glowe chcialbym poprostu cos bardziej wymagajacego jak saulosi i inne yelowki z gory dziekuje

Posted

Autora proszę o zmianę tematu, dopisanie tagów i poprawę pisowni bo tego nie da się czytać. Inaczej usunę cały wątek.

Poza tym tradycyjnie polecam korzystanie z przycisku "Szukaj" - odpowiedź na twoje pytania już tam jest.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.