adam_lazar Opublikowano 8 Marca 2007 #1 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, Poszukuję samca Pseudotropheus Saulosi ok. 5 cm. Mieszkam w Szczecinku. W przyszłym tygodniu będę w Warszawie i mogę odebrać osobiście. Mam dwie samice ponieważ ok. 2 miesięcy temu NO2 zabiło mi 5 szt. Jedna z samic inkubuje nie zapłodnioną ikrę. Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu partnera. Pozdrawiam Adam
limar Opublikowano 8 Marca 2007 #2 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, daj numer telefonu, może Ci coś załatwię jak będziesz w W-wie
lebovski Opublikowano 8 Marca 2007 #3 Opublikowano 8 Marca 2007 No to może kolego Limar jesteś w stanie załatwić samice (ale takie na 100%) Ps. saulosi coral?? Byłbym zobowiązany, obsada mojego akwa cierpi na brak samic. I przy okazji pytanie: czy istnieją jakieś rygorystyczne przeciwwskaznia przeciwko łączeniu Ps. saulosi z Ps. saulosi coral?
limar Opublikowano 8 Marca 2007 #4 Opublikowano 8 Marca 2007 Witam, niestety nie posiadam nadmiarowych samiczek saulosi Posiadam za to zawsze trochę młodzieży w akwa ogólnym (nie odławiam samic) z tym, że moje saulosi to nie odmniana coral. Myślę, że będzie ciężko Ci zdobyć pewne (czyli dorosłe samice, które już nosiły). Na Twoim miejscu dokupił bym młodzieży i liczył na szczęście Co do łączenia gatunków ja pozostał bym przy jednym
adam_lazar Opublikowano 8 Marca 2007 Autor #5 Opublikowano 8 Marca 2007 Dzięki za pomoc. W Warszawie jestem od wtorku do piątku. Mój nr to 608 201 996. Pozdrawiam Adam
koper470 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 #6 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 szkoda adam że nie masz bliżej do mnie bo mam do oddania rocznego samca saulosi
mars Opublikowano 29 Kwietnia 2007 #7 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Przypominam że do tego typu ogłoszeń służy giełda: http://www.klub-malawi.pl/gielda/
Rekomendowane odpowiedzi