Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja już to wiem jakieś dwa lata,nie ma lepszej pompy do dużego baniaka,ja korzystam z vilo i polecam choć droga,ale do ogrzewania w tym roku kupiłem coś za 120zł,po nazwę musiał bym iść do kotłowni,dwa waty więcej od wilo ale jakość podobna i 200zł taniej.

Opublikowano

Też długo się oszukiwałem ale w końcu zdecydowałem się na wymianę Aquabee UP3000 i UP2000/1 na pompy Grundfos 25-60 (50-55-60W). Różnica zasadnicza. Cisza, cisza i jeszcze raz cisza:shock:. Na pierwszym biegu "wieją" zdecydowanie mocniej od w/w. Na drugim biegu można je porównać do Aquabee UP5000 no ale tutaj Grundfos jest dwa razy tańszy. Albo inaczej kosztuje tyle co dwa wirniki do UP5000. Został jeszcze jeden zbiornik do przeróbki....Już wkrótce.;-)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.