Kvasir Opublikowano 3 Września 2011 #1 Opublikowano 3 Września 2011 Witam u kolegi Cectusa w gelerii zobaczyłem (moim zdaniem) najładniejsze kamienie jakie widziałem w malawi. W opisie nie jest dokładnie napisane co to, a Cectus się nie odzywa. Proszę o rozpoznanie kamyszków żebym mógł rozpocząć zeroko zakrojone poszukiwania u siebie w rejonie. http://galeria.klub-malawi.pl/details.php?image_id=10968
tyshek Opublikowano 3 Września 2011 #2 Opublikowano 3 Września 2011 W komentarzach piszą że kamienie znalezione,naprawdę fajne.
Kvasir Opublikowano 3 Września 2011 Autor #3 Opublikowano 3 Września 2011 to ja wiem, ale jaki to typ kamienia żebym mógł zacząć dzwonić po składach
zdrowy_zab Opublikowano 4 Września 2011 #4 Opublikowano 4 Września 2011 Ale wyglądają jak manten stone
Aspat Opublikowano 4 Września 2011 #5 Opublikowano 4 Września 2011 Jeżeli to Manten stone, to wydaje mi sie, że nie jest to gra warta świeczki, nie ma sensu kupować oryginalnych skałek (cena powala na kolana). Na składach pewnie nic podobnego niema, dlatego radze pojechać w nasze polskie góry i tam na pewno znajdziesz coś ala Manten stone (w dodatku za darmo:) )...
eljot Opublikowano 4 Września 2011 #6 Opublikowano 4 Września 2011 Poczekajcie aż się cactus wypowie bo z tego co pamiętam to kamienie wynalazł w pobliskiej rzeczce
nabe Opublikowano 5 Września 2011 #7 Opublikowano 5 Września 2011 Chyba już się wyjaśniło, odwiedzający nas na Zoobotce Kvasir wskazał na akwa i rzekł - "to jest to!" więc chodziło mu o serpentynit, którym został zresztą obdarowany :]
Kvasir Opublikowano 5 Września 2011 Autor #8 Opublikowano 5 Września 2011 Potwierdzam Kamolki czekają na włożenie do zbiornika, choć wypowiedź Cactusa na temat kamoli będzie mile widziana.
chlodnica Opublikowano 7 Września 2011 #9 Opublikowano 7 Września 2011 Również chciałbym podziękować za kamyczki które otrzymałem na wystawce we Wrocku,przy okazji pozdrawiam Wiarę którą tam poznałem!!!
Kvasir Opublikowano 7 Września 2011 Autor #10 Opublikowano 7 Września 2011 Dzisiaj walczyłem 3 kilowym młotem i sporym meselkiem z 40 kilowym bydlakiem którym chłopaki mnie obdarowali Jutro fotka 1 z wielu aranżacji
Rekomendowane odpowiedzi