Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowy i to mój pierwszy post.

W zasadzie obsadę mam już wybraną do mojej 160-tki.

Mam tylko problem gdyż nie mogę nigdzie dostać P. Saulosi ok 10 szt. młodych w w moim mieście (MŁAWA) sklepy proponują tylko k/coral a mi zależy na normalnej odmianie podstawowej. Może więc tu znajdę kogoś kto te ryby ma i jest w stanie wysłać mogą być dorosłe (2x 1+3) bądz 10 szt młodych. Bardzo mi zależy!

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Nie sądzę aby ktokolwiek z forum miał stały kontakt z wszystkimi sprzedawcami Saulosi na Allegro.

Zapytaj sprzedawców - pewnie będą lepiej zorientowani.

Jeżeli masz bezpośrednie połączenie z Toruniem to może się uda wysłać pociągiem (z tego co wiem Dr.Pawlak komuś wysyłał).

Kup w sprawdzonym źródle bo niestety bardzo często trafiają się kundle.

Opublikowano

OK dzieki za rady ale może ktoś jednak znajdzie sie na KM kto ma saulosi i może je wysłać do Mławy

Pozdrawiam

Opublikowano

Zamów w zoologu paczkę 10 szt.Ja tak zrobiłem choć jeszcze w nim pyszczaków nie było gość bez problemu przywiózł mi z łodzi jak był na giełdzie.Dałem po 8 zł za sztukę,cena jak dla mnie przystępna.

Opublikowano

Ja niestety zamawiając w zoologu odbierając dowiedziałem że cena "podskoczyła" z 8 na 10zł, lecz dzięki kontaktom i wdziękowi została stara...:), obecnie "1 z 10" został wyeliminowany przez współbratymców :D

9 z 10 żyje jak dobra rodzina, wypluwając co róż na świat nowe potomstwo :) (4miesięczne wydały już 15młodych)