Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolego to już nie tylko złodziejstwo ale już nawet paserstwo :)

O ja sobie wypraszam takie oskarżenia.. ;p;p

Kamienie leżą na dużej hałdzie więc .. "czym chata bogata"

Nie widzę tabliczki typu "teren prywatny" a co wedle naszego dziurawego polskie prawa.. co nie jest zakazane jest dozwolone..

;p;p;p

A co to ta ZooBotanika..?

Opublikowano

rafik1 luzik... a z tą ZooBotanica nie zajarzyłem zupełnie.. co roku jestem na Hali Ludowej w tym roku tez pewnie nie omieszkam być.. Moja żona uwielbia tam jeździć

Opublikowano
jak nie w akwarium to będzie doskonały materiał na upiększenie skalników na ogrodzie. Tak na marginesie powiem że sam suchy kamień nie jest zbyt ładny, ale jak spróbowałem i zmoczyłem taką stertę wodą zdecydowanie ładniejsze..

Mokry kamień w ogrodzie piękna rzecz, jeżeli to ma być tylko do ogrodu to możesz polakierować matowym lub z połyskiem (jak Tobie bardziej pasuje) i będziesz miał zamierzony efekt przez cały rok ;).

Opublikowano
Mokry kamień w ogrodzie piękna rzecz, jeżeli to ma być tylko do ogrodu to możesz polakierować matowym lub z połyskiem (jak Tobie bardziej pasuje) i będziesz miał zamierzony efekt przez cały rok ;).

No ale ja tą "mokrość" sprawdzałem pod kątem wyglądu po włożeniu później do akwarium, no i wypadły wyśmienicie

A jeszcze takie pytanko odnośnie łączenia kamieni. Głównie dlatego że jeszcze do tej pory nie udało mi się znaleźć tak dużego jakbym chciał. Czym łączyć kamienie żeby spoiwo niezabardzo rzucało się w oczy... Czy najlepiej cementem czy silikonem?