freelanc3r Opublikowano 29 Czerwca 2011 #1 Opublikowano 29 Czerwca 2011 witam posiadam: 2+3 Yellow 2+5 Placidochromis sp Blue otter chce sprzedac placka, jak sie nie uda to chce dobrac cos do niego i yellowa 1. yellow + ? + ? 2. placek + yellow + ? opcja 1. nie mam pomyslu. Nie chce maingano, rdzawego i saulosi, moze Acei, Hongi... ale to sa roslinozercy. (pozbycie sie Yellowa nie wchodzi w gre bo bedzie ciezko a nie bede ich specjalnie usypial na potrzebny nowej obsady, no i lubie je.) opcja nr 2. mysle o jakies Aulonie. Ale poprosil bym was o jakies pomysly. Ew harem Aulony i maly harem Sciaenochromis fryeri (opcja tylko jak bym przeskakiwal na wiekszy baniak.) Ogolnie w przeciagu +/- roku zbiornik 130x50x50 bede wymieniac na 450L. Wiec mozna i zaproponwoac mi jakies ryby ktore przez rok beda mogly sobie rosnac w tych 325L, a pozniej sie przeniesc do wiekszego (lepszego dla nich). z gory dzieki za pomoc
yaro Opublikowano 30 Czerwca 2011 #2 Opublikowano 30 Czerwca 2011 yelowek i aulonka to w tym akwa dobry pomysł.
eljot Opublikowano 30 Czerwca 2011 #3 Opublikowano 30 Czerwca 2011 A ja do placka i yello dodałbym jakiegoś małego rybożercę.
Rekomendowane odpowiedzi