Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdym składzie budowlanym kupisz styropian na sztuki.Hipermarkety sobie daruj,nie dość że na sztuki nie sprzedają to jeszcze cholernie drogo...

Ta pianka się nie nadaje,już lepiej dać matę taką jak pod akwa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam dawno mnie nie było na forum otóż kompletuje wszystko i pozbywam się dawnej obsady trochę się schodzi z tym.

Ostatnio doradziliście mi że ta pianka się nie nadaje się dzisaj miałem czas więc pojeździłem po całym mieście szukać styropianu na sztuki nikt mi nie chciał sprzedać na sztuki tylko w paczkach nie wiem co to za ludzie, i jedna pani mi doradziła kasetony steropianowe

podaje link jak myślicie http://allegro.pl/kasetony-sufitowe-styropian-na-zakladke-promocja-i1583220481.html

i tylko zostały mi kaminie są u mnie w ogrodniczym łupek srebny ale nie wiem jak będzie się prezentował a o tych czatnych co marzyłem nie zdobędę :(

Opublikowano

Ciekawe jakie one grube - bo stwierdzenie "najgrubsze na rynku" trochę mnie nie przekonuje i zdecydowanie nie jest wyrażone w jednostkach układu SI :)

Jeżeli mają w okolicach 1cm lub więcej to się nadadzą.

Co do pianki - ja mam karimatę i jest spoko - nic nikomu się nie dzieje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam odświeżam temat bo kompletuje dalej wszystko do malawi i teraz mam czas to mogę zabrać się do pracy najgorszy problem miałem z pozbyciem się obsady dawnego holendra . Poszukiwałem kamieni na internecie łupka czarnego i znalazłem tylko że, to daleko od mojej miejscowość i nie wiem ile zamówić kg tego łupka żeby starczyło do 200l jedyna droga tylko kuriera i mam problem żeby później znów nie zamawiać jak myślicie ?

Opublikowano

kupowanie w ciemno(bez zobaczenia, zwymiarowania ) łupka, czy też innego kamienia jest trochę ryzykowane. Musisz wiedzieć ile cm wysokości ma mieć łupek by przysłonić filtr itd .

a skąd jesteś że tak cięzko dostać łupek ?