Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hari daj jakieś fotki wanny:)

Znalazłem Twój wątek , a tutaj tylko do poczytania , a czasu mało:(

Co do wysokości to nie będzie źle , ja przy szerokości 80cm mam baniak wysoki na 45cm i ładnie wygląda.

Ale tutaj go nie pokażę , bo zakonnicy mnie wyklną:P

Opublikowano

Kurcze pierwszy raz zaczynam wierzyć, że ten świat pędzi do nikąd ;) ... człowiek na nic nie ma czasu ;) ... w weekend sfoce już na pewno i wrzucę. Na razie przeszedł próbę wody i jest szczelny ... czy ktoś ma jakiś pomysł na zawór zwrotny do wklejenia, który nie byłby mosiężny. W przypadku braku energii zapowietrza mi się pompa i zawór zwrotny rozwiązał by problem bo woda nie wracałaby do sumpa. Nie chciałbym jednak wklejać mosiądzu i trzymac tego pod wodą. Budowa baniaka idzie powoli ;) ale jeszce tylko stolarz i można zaczynać ;). Pozdrawiam.

Opublikowano

widzę też same zawory zwrotne w sumie musze je obejrzeć ale raczej dam radę je wkleić na mufce i nie bede musiał płącić ekstra z wąż który mam ;) ... dzięki za radę.

Opublikowano

Skibe przebadałem ;) szukałem trochę taniej ... nie wiem jaka będzie róznica w cenie ale jeśli niewielka oczywiscie zaatakuje skibe.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem wejść efektownie tj z tłem ;) ... fotki oczywiscie są ale tła jak nie było tak nie ma ;) a okres urlopowy nie sprzyja zakupom a do takiego dużego to duży portfel ;) ... wydawało mi się że to tło to bułka z masłem a to nie tak jak błędnie liczyłem 30 zł tylko 300 ;) więc jak wkleje to wstawie a wkleje jak pojawią sie środki ;).