michalla0 Opublikowano 1 Lutego 2011 #1 Opublikowano 1 Lutego 2011 Witam serdecznie . Mam prośbę o pomoc w sprawie rozpoznania płci u moich C.Borleyi , mianowicie jest i 7 sztuk jedna jakby największa ma juz około 9 cm jest pomarańczowa na bokach i wszystkie płetwy ma pomarańczowe a po rozłożeniu ich widoczne sa kolorowe kreseczki a reszta mniejszych wszystkie płetwy ma również pomarańczowe i u niektórych zaczyn być widac pomarańczowe boczki . Czy to możliwe żeby trafiły mi sie wszystkie SAMCE ? bo czytałem ze samice sa całkiem szare a tu takich chociaż niektóre są bardzo małe nie posiadam . Proszę o opinie na ten temat :| UDAŁO SIĘ ZROBIĆ TROSZKĘ LEPSZE FOTKI
paputek25 Opublikowano 1 Lutego 2011 #2 Opublikowano 1 Lutego 2011 Czy to możliwe żeby trafiły mi sie wszystkie SAMCE ? bo czytałem ze samice sa całkiem szare a tu takich chociaż niektóre są bardzo małe nie posiadam . Proszę o opinie na ten temat :| całkiem możliwe , samice są szare a płetwy mają pomarańczowe, bądź zielone... w razie czego samice ma na zbyciu . pozdr
slawek gorol Opublikowano 1 Lutego 2011 #3 Opublikowano 1 Lutego 2011 Identyfikację ryb prowadzimy w galerii. Gorol.
Rekomendowane odpowiedzi