bobik89 Opublikowano 20 Stycznia 2011 #1 Opublikowano 20 Stycznia 2011 siemka mam pytanko jak w akwa jest tylko jedna swietlowka to jaka proponujecie??
Perez666 Opublikowano 21 Stycznia 2011 #5 Opublikowano 21 Stycznia 2011 To też zależy jaką belką dysponujesz,jeśli T5 to AM RW 10Kk,a jeżeli T8 to imo najlepsza jest JBL marin day.
mirsto Opublikowano 27 Stycznia 2011 #6 Opublikowano 27 Stycznia 2011 A jaką poświatę daje JBL Marin Day? Można jakoś ja porównać do Aquarelle? Czy wybarwia dobrze pomarańczowy, żółty i niebieski?
aarset Opublikowano 27 Stycznia 2011 #7 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Wybarwia ładnie wszystkie te kolory: http://www.belio.pl/galerie/j/jbl-swietlowka-solar-t5_6066.jpg
MrPatrys100 Opublikowano 27 Stycznia 2011 #8 Opublikowano 27 Stycznia 2011 do power glo podobny jest jeszcze philips activa active ale tak jak Perez pisze najlepsza jest marine day
mirsto Opublikowano 27 Stycznia 2011 #9 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Widziałem już ten wykres - wychodzi na to, że wybarwia dobrze wszystkie 3 kolory na których mi zależy. Pytanie teraz jeszcze jak świeci: czy daję mocne jasne światło, lekko niebieskie czy różowe? I czy faktycznie dobrze wybarwia ryby? Moja Narva Nature też miała ładnie wybarwiać a tymczasem świeci na zielono i nie jestem zadowolony. Obecnie świeci 1 Aquarelle i daje dużo lepszy efekt. Będzie dobra jako dołożenie do tej Aquarellki czy lepiej jeśli będzie świecić JBL Marine Day sama? Jak wypada JBL Solar Marine Day w porównaniu do Arcadia Marine White?
Rekomendowane odpowiedzi