ibanez Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor #31 Opublikowano 25 Listopada 2010 Wygląda na to iż i samica wyzdrowiała. Pływa po calym akwarium i rwie się deo jedzenia. Chyba kuracja zakończona sukcesem. Dzięki wszystkim za pomoc.
bartex Opublikowano 25 Listopada 2010 #32 Opublikowano 25 Listopada 2010 GRATULACJE !!! jednakże obserwuj ryby :-) ja kuracje zawsze powtarzam. ale to mój sposób.
mutra Opublikowano 26 Listopada 2010 #33 Opublikowano 26 Listopada 2010 bartex: zgadzam się z tobą - powtórka by nie zaszkodziła. Tyle tylko że ja bym już nie wlewał do akwarium, tylko dał z pokarmem. Ibanez: a jak tam parametry, filtr Ci nie zdechł od antybiotyku?
bartex Opublikowano 26 Listopada 2010 #34 Opublikowano 26 Listopada 2010 bartex: zgadzam się z tobą - powtórka by nie zaszkodziła. Tyle tylko że ja bym już nie wlewał do akwarium, tylko dał z pokarmem. Ibanez: a jak tam parametry, filtr Ci nie zdechł od antybiotyku? również wcześniej pisałem o tym namaczanie pokarmu dla pewności i problem będzie z głowy. choroby pasożytnicze, bakteryjne mają to do siebie że lubią powracać (formy przetrwalnikowe etc.) dlatego ja zawsze stosuję kurację powtarzającą ok 7 dni po zakończonej 1 serii leczenia.
Rekomendowane odpowiedzi