Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BadGirl – choćby nie wiem ile mieliście pieniędzy i ile wydali na oświetlenie to w tej wodzie i tak by ryb nie było widać a odległość pomiędzy akwariami się nie powiększyła.

Zaręczam Ci, że nie masz pojęcia o czym napisałeś.

Opublikowano
Zresztą jurek35 niczego takiego nie napisał.

Przeczytaj jeszcze raz, powoli, nic cię nie goni, pierwszą linikę wypowiedzi.

Widać że nadal masz żal że ktoś nawtykał kiedyś w jakimś poście.

Ja to mam gdzieś. Głównie chodzi mi o początkujących akwarystów w jaki sposób są traktowani. Poszukaj sobie odpowiednich wypowiedzi i sam odpowiedz sobie czy w taki sposób chciałbyś być potraktowany.

Chcesz mi powiedzieć, że lampy HQI ile Watt 150?, 300?, 500? wykrystalizowałyby tą wodę?

Zaręczam Ci, że nawet gdyby te oświetlenie było ze złota to i tak ryby byłyby słabo widoczne.

Opublikowano

Więc jak jestem to napiszę.

Miras nie wiesz nic o umowie jaką mieliśmy z Wigorem , więc skąd możesz wiedzieć jaką przestrzenią dysponowaliśmy?

Dla Twojej i innych wiadomości:

Stoisko dla Stowarzyszeń miało wymiary 3x2m więc rozstaw proszę inaczej dwa akwaria o wymiarach 170x50cm + 1 zbiornik 90cm , na tej przestrzeni , aby były bardziej "rozsunięte",powodzenia.

Woda fakt , w baniaku z Copadichromisami była mętna, nie chce mi się już tłumaczyć dlaczego i z jakiego powodu.

Do pracy jak wyżej , mało chętnych , do krytyki , wielu.

O jakiej elicie piszesz?

Perez , Kunta , Sir_Yaro z żoną byli pierwszy raz , więc spytaj się ich czy czuli się wyobcowani , czy się bawili?

Chcesz poczytać ostre reprymendy dla nowicjuszy?

Zajrzyj na forum morskie , my tutaj to branki jesteśmy :mrgreen:

Nie piszę , że było idealnie , nie było i nigdy nie będzie , z wielu powodów , z braku kasy też , zwłaszcza , że jesteśmy jednym z biedniejszych stowarzyszeń, ale czy któreś z nich miało takie wspaniałe i dobrze wydane ulotki jak my? Nie widziałem.Czy każdy Klubowicz mógł się poznać po Klubowych identyfikatorach?

Mógł , dzięki pracy Cezarixa

Narzekali na nas na innych stoiskach?

Ale wiesz co mówili , co przypadkiem słyszałem?

Że najlepiej bawi się Malawi.

I w sumie o to chodzi.

W przyszłym roku zapraszam do współpracy i Ciebie i wszystkich Klubowiczów.

Nie boję się adwersarzy , ale też nie zależy mi na zwykłych pieniaczach.

Mam nadzieję , że będę mógł o Tobie zmienić zdanie.

Flosiński , w tym co piszesz jest sporo racji.

Byliśmy lekko zmęczeni , cała banda siedziała przy stoisku, ale patrząc z drugiej strony , co można na tych targach robić przez trzy dni?

Zwiedzania w sumie na 2-3 godziny , a później?

Miałem powiedzieć Klubowiczom idźcie stąd , nie róbcie tłoku?

Trzeba było podejść , zagadać , byłbyś mile zaskoczony, zaręczam.

Nie będę się więcej rozpisywał , tłumaczył , kto chce zrozumie , kto nie i tak będzie krytykował, czasem z daniem racji , czasem nie.

Ale jeszcze raz zapraszam Was za rok , pracy na pewno wystarczy dla wszystkich.

Opublikowano
przenieście ten Wrocław trochę bardziej na północ. Daleko tam jak diabli!

Była delegacją z Gdańska, Pruszcza Gdańskiego, Olsztyna, Londynu, a Ty narzekasz że daleko.

Co ja mam powiedzieć....a jakoś się udało dojechać :P 1600km powietrzem, 450 km drogami :D

Opublikowano

Doolga , Cezarix jedzie z Olsztyna , Asik z Waflem z Pruszcza , Kunta z Londynu ,więc i Ty możesz się załapać:)

Heh , właśnie z Londynu , a mnie uprzedził :mrgreen:

Opublikowano
Cytuj:

Chcesz mi powiedzieć, że lampy HQI ile Watt 150?, 300?, 500? wykrystalizowałyby tą wodę?

Zaręczam Ci, że nawet gdyby te oświetlenie było ze złota to i tak ryby byłyby słabo widoczne.

Zaręczm Ci jeszcze raz, że nie masz pojecia o czym mówisz.

Gdyby było wiecej pieniędzy to byłyby i baniaki z wodą, i dobrze odseparowaqne podłoże, ścianki modułowe do osłony i wiele innych rzeczy. I zapewniam Cie Miras, ze gdyby kilku malktontentów dołozylo tyle samo co ja- byłoby to wszystko.

Jeżeli nie rozumiesz, że ZAWSZE organizacja wiąże się z potrzeba kasy, to zwyczajnie nie masz pojęcia o czym mówisz.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.