Sir_Yaro Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor #181 Opublikowano 26 Lutego 2013 Wg mnie co setna odsłona to raczej nie jest mało. Pomysłu nie mam ale głownie dlatego ze mi obecna forma nie przeszkadza Mam co prawda pomysł jakby mozna było rozbudowac baze i jakie cuda tam dodac ale... w zyciu nie znajde tyle wolnego czasu aby za darmo cos takiego napisac... Ja pozycje perefitonożerców moge usunąc od reki - dojdzcie tylko do jakiegos konsensusu bo nie chciał bym za tydzien tego dodac z powrotem
harisimi Opublikowano 27 Lutego 2013 #182 Opublikowano 27 Lutego 2013 IMHO aby już nie mieszać zostaw na razie trójpodział a w ramach ewentualnych prac przy Bazie zrobi się to inaczej ale już kompleksowo a nie wyrywkowo. To oczywiście tylko mija opinia.
eljot Opublikowano 27 Lutego 2013 #183 Opublikowano 27 Lutego 2013 IMHO aby już nie mieszać zostaw na razie trójpodział a w ramach ewentualnych prac przy Bazie zrobi się to inaczej ale już kompleksowo a nie wyrywkowo. To oczywiście tylko mija opinia. Jeśli to problem aby dodać pozycję w opisie, to również nic bym nie zmieniał, zostawiając poprzedni układ: roślinożercy - wszystkożercy - mięsożercy.
Sir_Yaro Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor #184 Opublikowano 27 Lutego 2013 Jeśli to problem aby dodać pozycję w opisie, to również nic bym nie zmieniał, zostawiając poprzedni układ: roślinożercy - wszystkożercy - mięsożercy. Ja nie mowie ze jest problem dodac cos w opisie. Tylko, że najpierw ten opis trzeba do bazy dodać. Musze się zebrać do tego, a warunków wybitnie w domu do tego nie mam...
eljot Opublikowano 27 Lutego 2013 #185 Opublikowano 27 Lutego 2013 Musze się zebrać do tego, a warunków wybitnie w domu do tego nie mam... Jak się kiedyś wyrobisz to przypomnij i wrócimy do tematu.
Slawek-meszek Opublikowano 27 Lutego 2013 #186 Opublikowano 27 Lutego 2013 IMHO aby już nie mieszać zostaw na razie trójpodział a w ramach ewentualnych prac przy Bazie zrobi się to inaczej Dokładnie zostawmy to na chwile obecna jak jest:-)
stan Opublikowano 24 Marca 2013 #187 Opublikowano 24 Marca 2013 Czy nie powinna znaleźć się zmiana w nazwie pseudotropheus sp. elongatus chailosi na Metriaclima sp. 'elongatus chailosi' ?
bebok40 Opublikowano 6 Stycznia 2015 #188 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam problem i nie mogę go ogarnąć. Czym sie różnia aureory od hongi samicy ?
Bezprym Opublikowano 6 Stycznia 2015 #189 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie ma takiego gatunku Aureora jest Metriaclima Aurora i wygląda tak: Tu natomiast jest Labidochromis hongi Wysłane z mojego LG-D722 1
bebok40 Opublikowano 6 Stycznia 2015 #190 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dzięki bardzo. Patrząc po zdjęciach to nie mam w akwarium Aurora tylko same Hongi, ale się oglądnie jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi