Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie co setna odsłona to raczej nie jest mało.

Pomysłu nie mam ale głownie dlatego ze mi obecna forma nie przeszkadza :)

Mam co prawda pomysł jakby mozna było rozbudowac baze i jakie cuda tam dodac ale... w zyciu nie znajde tyle wolnego czasu aby za darmo cos takiego napisac... :(

Ja pozycje perefitonożerców moge usunąc od reki - dojdzcie tylko do jakiegos konsensusu bo nie chciał bym za tydzien tego dodac z powrotem :)

Opublikowano

IMHO aby już nie mieszać zostaw na razie trójpodział a w ramach ewentualnych prac przy Bazie zrobi się to inaczej ale już kompleksowo a nie wyrywkowo. To oczywiście tylko mija opinia.

Opublikowano
IMHO aby już nie mieszać zostaw na razie trójpodział a w ramach ewentualnych prac przy Bazie zrobi się to inaczej ale już kompleksowo a nie wyrywkowo. To oczywiście tylko mija opinia.

Jeśli to problem aby dodać pozycję w opisie, to również nic bym nie zmieniał, zostawiając poprzedni układ: roślinożercy - wszystkożercy - mięsożercy.
Opublikowano
Jeśli to problem aby dodać pozycję w opisie, to również nic bym nie zmieniał, zostawiając poprzedni układ: roślinożercy - wszystkożercy - mięsożercy.

Ja nie mowie ze jest problem dodac cos w opisie. Tylko, że najpierw ten opis trzeba do bazy dodać. Musze się zebrać do tego, a warunków wybitnie w domu do tego nie mam... :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy nie powinna znaleźć się zmiana w nazwie pseudotropheus sp. elongatus chailosi na Metriaclima sp. 'elongatus chailosi' ?

• 1 rok później...