lukaszra Opublikowano 2 Sierpnia 2010 #1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 koledzy dzisiaj wkoncu po tygodniu udalo mi sie odlowic samca saulosi skatowanego w walce z najwiekszym samcem ,,dostal bdzo....... ogon do zera, grzbiet troszke ,,, leb obity .. no ale jest silny tydzien wytrzymal w akwa ,, pobiera pokarm ,,jest ruchliwy i ogolnie daje rade ,, odlowilem do do kotnika wsadzilem kamienia rosline a kotnik w naroznik i miedzy rosline zeby czul sie spokojny i nie nekany powiedzcie co z nim robic ?? karmy ma duzo ,, najelpszej ,, moze kupic cos co pomoze mu odbudowac pletwy ?? przydaly by sie chyba jakies sterydy
Perez666 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 #2 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Płetwy odrastają szybko,możesz dać mu witaminek...
slawek gorol Opublikowano 3 Sierpnia 2010 #3 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jest fajny preparat, lecz zawsze zapominam jego nazwę. Czester, przypomnij, bo ty zawsze pamiętasz
brazylia Opublikowano 3 Sierpnia 2010 #4 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Jest fajny preparat, lecz zawsze zapominam jego nazwę. Czester, przypomnij, bo ty zawsze pamiętasz Chodzi Ci o akryflavine?
slawek gorol Opublikowano 3 Sierpnia 2010 #5 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Wiem ! Spureal protection hehe..dobry jestem...
jurek035 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 #6 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Powrotu do zdrowia bym się nie obawiał, ale powrót do akwa może różnie skończyć się dla tego samca.
lukaszra Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor #7 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 poszlo kilka preparatow jeden nawet stodowany min w morszczynie ,,, sporo kosztowal ale widac robi bo niebo lepiej sie zachowuje na sam koniec poszedl healthosan co by nie dostal jakiegos zakazenia ale powiedzcie jak go teraz zbic bo juz ze 3 dni woda zielona jak w jeziorze wegiel aktywny czy moze cos lepszego macie ??
Rekomendowane odpowiedzi