kunta Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #11 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Dało by rade tyle tylko że pod plexi nic, a nic nie może być. Gdy pod styropian dostanie Ci się trochę piaski, drobny kamyk, nic się nie stanie bo styropian się odkształci i spoko. Z plexi już tak łatwo nie jest.
slawek gorol Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #12 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kurcze, po co kombinujesz ? Styropian jest od lat sprawdzony, najtańszy etc. Słuchaj, chcesz to daj nawet matę ze słota czy platyny, wszystko jedno, lecz nie zadawaj głupich pytań, na które dostaniesz głupie odpowiedzi.
greghor Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #13 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja miałem półtoraroku samo pleksi na dnie wewnątrz akwarium i nic się nie stało. Kamulce mam co widać w galerii spore. Z drugiej strony przy okazji przeprowadzki jednak zdecydowałem się na styropian 1cm i tez jest oki.
Jarosław Woźniak Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #14 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ja od samego początku na dno w akwarium pod kamole stosuje styro 1cm,i nic więcej nie kombinuje i nie wymyślam.Jest OK!
Perez666 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #15 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tak jak ci koledzy napisali,nie kombinuj tylko daj styropian...jest łatwo dostępny,tani i bezpieczny.
Sir_Yaro Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #16 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dałem 10mm plexi Serio? Centymetrowa plexe ?? Przeciez to grubsze od szkla w moim baniaku....
kunta Opublikowano 1 Sierpnia 2010 #17 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nagrały mi się dwa płaty takie 2 x 1 metra jeden przeźroczysty drugi brązowy za free to co miałem oszczedzać
Rekomendowane odpowiedzi