Micha1994 Opublikowano 25 Stycznia 2007 #32 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Biorę. Super bluzka. już złożyłem zamówienie na tej stronce. Nie będzie mnie w Walentynki na KRK wiec pozostaje poczta :? Ale to nie istotne i tak biorę Cytuj
henas Opublikowano 25 Stycznia 2007 #33 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Postaram sie w poniedzialek dowiedziec odnosnie takiego rozmiaru... ale nic nie obiecuje :( Najmniejsza S`ka zgodnie z tabela do ktorej link podawalem ma rozmiary: obwod klatki piersiowej: 92 dlugosc: 70 czy udało Ci sie cos ustalić :?: pozdrawiam henas Cytuj
WaldekN Opublikowano 25 Stycznia 2007 #34 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ja wpisałem Jerzy Nogaś, a wyszło Jerzy Noga . Mam nadzieję, iż nie będzie to w niczym przeszkadzać.... Cytuj
ziemniak Opublikowano 25 Stycznia 2007 #35 Opublikowano 25 Stycznia 2007 ludzie wpisujta się, bo w sobote wyjeżdżam do Dani i jak wróce to w domu chciałbym zobaczyć paczkę, w której czekać na mnie będzie piękna koszulka KM!! Cytuj
VDR Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor #36 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Postaram sie w poniedzialek dowiedziec odnosnie takiego rozmiaru... ale nic nie obiecuje :( Najmniejsza S`ka zgodnie z tabela do ktorej link podawalem ma rozmiary: obwod klatki piersiowej: 92 dlugosc: 70 czy udało Ci sie cos ustalić :?: Pawcio dostal na priwa info, ale widze ze jest zainteresowanie wiec napisze tutaj. Znajomy jest do poniedzialku na urlopie, wiec poki co nic nie wiem na temat koszulek dzieciecych. Jak tylko w poniedzialek wroci to wszystkiego sie dowiem i obiecuje, ze skrobne informacje na forum. Co do polskich liter w nazwiskach -- nie ma to najmniejszego znaczenia -- ot formularz wywala sie na polskich znakach i zle zapisuje to w bazie... nie mam czasu na walczenie z czyms co tak na prawde powstalo z powodu braku czasu Jak tylko bedzie 30 koszulek (moze juz jutro -- jeszcze tylko 2 sztuki ;P) -- rozsylam maile z nr konta i wtedy od Was dostane zwrotna odpowiedz z adresem na jaki bede wysylal koszulki, wiec tam podacie mi swoje dane :) Cytuj
Gość Opublikowano 25 Stycznia 2007 #37 Opublikowano 25 Stycznia 2007 do kiedy mozna składać zamówienia :?: :?: Cytuj
MateuszT Opublikowano 26 Stycznia 2007 #38 Opublikowano 26 Stycznia 2007 No to mamy komplet . 32+Daniel, który się wpisal i nie wypełnił zgłoszenia na stronce Cytuj
danielj Opublikowano 26 Stycznia 2007 #39 Opublikowano 26 Stycznia 2007 o qrde sorki już to naprawiam:) Cytuj
Micha1994 Opublikowano 26 Stycznia 2007 #40 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Widzę że już ponad 30 koszulek się zebrało. Kiedy zacznie się wysyłanie?? I jak trzeba płacić za te koszulki?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi