Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Postaram sie w poniedzialek dowiedziec odnosnie takiego rozmiaru... ale nic nie obiecuje :( :( :(

Najmniejsza S`ka zgodnie z tabela do ktorej link podawalem ma rozmiary:

obwod klatki piersiowej: 92

dlugosc: 70

czy udało Ci sie cos ustalić :?:

pozdrawiam henas

Opublikowano
Postaram sie w poniedzialek dowiedziec odnosnie takiego rozmiaru... ale nic nie obiecuje :( :( :(

Najmniejsza S`ka zgodnie z tabela do ktorej link podawalem ma rozmiary:

obwod klatki piersiowej: 92

dlugosc: 70

czy udało Ci sie cos ustalić :?:

Pawcio dostal na priwa info, ale widze ze jest zainteresowanie wiec napisze tutaj. Znajomy jest do poniedzialku na urlopie, wiec poki co nic nie wiem na temat koszulek dzieciecych. Jak tylko w poniedzialek wroci to wszystkiego sie dowiem i obiecuje, ze skrobne informacje na forum.

Co do polskich liter w nazwiskach -- nie ma to najmniejszego znaczenia -- ot formularz wywala sie na polskich znakach i zle zapisuje to w bazie... nie mam czasu na walczenie z czyms co tak na prawde powstalo z powodu braku czasu ;) Jak tylko bedzie 30 koszulek (moze juz jutro -- jeszcze tylko 2 sztuki ;P) -- rozsylam maile z nr konta i wtedy od Was dostane zwrotna odpowiedz z adresem na jaki bede wysylal koszulki, wiec tam podacie mi swoje dane :) :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.