Skocz do zawartości

Koszulki klubowe II edycja...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oki sztuka XL napewno będzie dla mnie. Zamowienie wpisze wieczorkiem bo musze zmierzyc jaki ja wielki jestem.

Hehe a moze dalo by sie taka w wersji rowerowej zamówic :)? Wzialbym na 100%

Opublikowano

Widać trzeba będzie przeryć wątki o koszulkach i imiennie wymienić tych, którzy nalegali o reedycje, a teraz siedzą cicho :evil: . Ludzie, nie róbcie wstydu :!: Czy zawsze, jak ktoś się weźmie za organizowanie fajnych bajerów, to cała akcja musi się rozbić o brak chętnych :?:

Opublikowano

złozyalm zamowienie ale zamiast Sieńko wyszlo mi Sie..... :oops: prosilabym na maila jakis numer konta do wlacenia pieniazkow. :D mi sie projekt bardzo podoba, wiec wezme jedna sztuke :!:

Opublikowano

u mnie na zamowieniu (w tabeli) wogole nie ma nazwiska (chociaz wpisalem) i jest tylko imie (mam nadzieje ze te 30 koszulek jakos sie uzbiera bo chetnie bym wszedl w posiadanie jednej) :D

Opublikowano

spokojnie... :) widać, są jakieś małe błędy w formularzu. Przecież tam się zgłaszają tylko chętni na razie...

co do przelewania kaski to też... spokojnie :) wszystko VDR napisze gdy będzie zamówionych 30 koszulek.

oj widzę, że nie chce się niektórym czytać do końca :) :) :)

Opublikowano
prosilabym na maila jakis numer konta do wlacenia pieniazkow. :!:

Najpierw musi się uzbierać 30 chętnych - wtedy zostanie rozesłany nr konta i bedą zbieranie pieniążki.

Opublikowano

co za pytania :D

alez oczywiscie, ze moga, gdyby tak nie bylo, to informacje o koszulkach puszczali bysmy albo poczta pantoflowa, albo z bazy, tylko dla klubowiczow ;-)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.