eljot Opublikowano 26 Kwietnia 2010 #11 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Yello nie pasuje - mięsożerca. Ja bym wpuścił którąś z odmian Acei.
kotangch Opublikowano 26 Kwietnia 2010 #12 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Czy demasonki nie będą gnębić acei, która jest spokojna i mało agresywna.
eljot Opublikowano 26 Kwietnia 2010 #13 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Czy demasonki nie będą gnębić acei, która jest spokojna i mało agresywna. Tego nie wiem :? ale teoretycznie nie powinny. Acei lubi pływać w toni a demasony lubią groty więc nie powinny wchodzić sobie w paradę, dodatkowo Acei jest znacznie większy i totalnie inaczej ubarwiony.
Kroczek33 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 #14 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Yello nie pasuje - mięsożerca. Ja bym wpuścił którąś z odmian Acei. A saulosi u ciebie to drapieżnik czy jak? Yellowa bardzo łatwo przyzwyczaić do mix malawi jakiś Hikari czy Tropical.
Perez666 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 #15 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Yello nie pasuje - mięsożerca. Ja bym wpuścił którąś z odmian Acei. A saulosi u ciebie to drapieżnik czy jak? Yellowa bardzo łatwo przyzwyczaić do mix malawi jakiś Hikari czy Tropical. Kroczek33 gdzie ty do demasoni i kulfonów,ryb stricte roślinożernych chcesz pchać mięsożernego yellow?Jak masz pisać takie bzdury to lepiej w ogóle nic nie pisz bo może to przeczytać początkujący malawista i będą potem problemy(typu bloat).
Kroczek33 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 #16 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 pytał się kolega jaki pyszczak w toni by pływał to powiedziałem iż yellow.
eljot Opublikowano 27 Kwietnia 2010 #17 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Witam! Proszę o poradę, jakie ryby mogę dołożyć do tej obsady ,aby pływały ładnie w toni wodnej? Kolega pytał się dokładnie o to. A saulosi u ciebie to drapieżnik czy jak? Saulosi u mnie, tak jak u wszystkich to "wszystkożerca" podobnie jak Callainos (choć na narybek zapolują ) i z dietą Yello da się jakoś pogodzić w przeciwieństwie do Demasoni i kulfonów typowych roślinożerców. Tak OT
kris Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Autor #18 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję za informację. Wynika z tego,że niewielki mam wybór jeżeli chodzi o ryby pływające w toni nadające się do mojego zbiornika i obsady.Acei spoko,ale może są jeszcze jakieś inne ryby które pływają w toni?
Rekomendowane odpowiedzi