Skocz do zawartości

paletki czy pyszczaki?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. paletki czy pyszczaki?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Oj panowie panowie. Od razu hura bura :) A ja tylko zapytałem...Grzecznie zapytałem. I mam świadomość że tutaj są tutaj ZWOLENNICY WASZYCH"PYSI"! A już się sypią ironie. A nie można rozwinąć myśli? Wole "pysie" bo : mogę ich trzymać więcej niż paletek, są bardziej ruchliwe,łatwiej o rozmanzanie,są tańsze , łatwiejsze w hodowaniu, bla,bla,bla. . .

A tu mnie wszyscy od góry do dołu zmiażdżyli :o Ale jakoś się nie zrażam:)

Chyba lepiej pytać niż zrobić jakaś głupotę!

I czekam tylko na wypowiedź typu - pomieszaj paletki i pyszczaki. . . ha ha. . .

Hehe..to tak jakbys zapytal na forum bmw: kupic lancie czy beemke :mrgreen: btw wodeczka i ogoreczek rules :mrgreen:

Opublikowano

temat idealny dla mnie :)

przedziel akwa szybą wklejoną wzdłuż dzieląc na dwa zbiorniki 200x30x50 dla palet i 200x20x50 dla pysi

i niech mi nikt znowu nie mówi, że nie można :) :)

kolorystykę doradzą tobie w dziale obsada

Opublikowano

jak lubi ogladać filmy gdzie głowną rolę grają statyści to na pewno paletki sa odpowiednie.jeśli natomiast lubi filmy akcji typu rambo itp to polecam pyszczaki.

Opublikowano
Brak opcji- "wolę wódkę i korniszonki". Znam przynajmniej kilku klubowiczów co zaznaczyliby ową opcję. Ja tyż.

Zdecydowanie wybieram tę opcję , oczywiście plus kobiety :mrgreen:

Opublikowano
przedziel akwa szybą wklejoną wzdłuż dzieląc na dwa zbiorniki 200x30x50 dla palet i 200x20x50 dla pysi

i niech mi nikt znowu nie mówi, że nie można :) :)

BUAHHAHA, dla mnie post miesiąca. :twisted: Może zrobimy taki ranking i głosowanie co miesiąc albo tydzień? :)

ofkors zaznaczyłem paletki.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.