Maksym Opublikowano 2 Lutego 2010 #1 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ostatnio kupiłem 4 młode sztuki rdzawego ok 3cm , dwie z nich mają na sobie lekko zaznaczone czarne pionowe pasy ciągnące się wzdłuż ciała oraz czarną linię na płetwie grzbietowej. Czy to jakaś odmiana czy bastard?
yaro Opublikowano 3 Lutego 2010 #2 Opublikowano 3 Lutego 2010 a zrób zdjęcie czarna linia na petwie grzbietowej może być.
Maksym Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor #3 Opublikowano 3 Lutego 2010 Ciężko będzie uchwycić to na fotce ponieważ one dostają tych pasów podczas pokazu sił .
Maksym Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor #5 Opublikowano 4 Lutego 2010 Tak jak yaro pisał dodaje zdjęcie, mam nadzieję że będzie dobrze widać.
yaro Opublikowano 5 Lutego 2010 #6 Opublikowano 5 Lutego 2010 a że tak spytam jakie masz akwarium? boisz się o mieszanie krwi rdzawego a masz dwa melanochromisy?
mutra Opublikowano 5 Lutego 2010 #7 Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak dla mnie wyglądają normalnie ale nigdy nie miałem rdzawych. Oba melanochromisy miałem i nie były zainteresowane sobą w celach........repliakcyjno-namnażających
slawek gorol Opublikowano 5 Lutego 2010 #8 Opublikowano 5 Lutego 2010 Rdzawe jak rdzawe.. wiecznie postrzepione, biale pyski od nocnych walk... nie wiem czy wiesz, ale rdzawe w nocy nie spia
elozox Opublikowano 5 Lutego 2010 #9 Opublikowano 5 Lutego 2010 Jak dla mnie wyglądają normalnie ale nigdy nie miałem rdzawych. Oba melanochromisy miałem i nie były zainteresowane sobą w celach........repliakcyjno-namnażających Zalezy czy ten po za auratusem to maingano czy johannii ... P.s nie jest odpowiednie trzymanie rdzawego z agresywnymi melanochromisami ,Twoj rdzawy bedzie gat. calkowicie zdominowanym co sie rowna brzydki worek treningowy!
mutra Opublikowano 6 Lutego 2010 #10 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zalezy czy ten po za auratusem to maingano czy johannii ... to akurat widać na zdjęciu
Rekomendowane odpowiedzi