Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Raczej nie ale skoro gwarancja jest to warto wymienić z tym że np mi by się nie chciało wody spuszczac i wszystkiego od nowa ustawiac:)

uwierz , mi tez sie nie chce jak nie wiem co ale ale kolejna bańka zrobiła sie przy samym dnie jest dosyc ługa a to juz gorzej wole nie ryzykowac górna bańka robi sie wieksza i zaczyna puszczac sylikon od zewnątrz pusciło juz na 2 mm wiec zareklamowałam zbiornik w piatek bede miec nowy

Opublikowano
toz to jakas paranoja. przy tak malym baniaku nieszczelnosc silikonu ? az sie boje myslec co by bylo u mnie w 450 gdybym tak mial... :evil:

Przez moment popływałbyś ze swoimi pupilkami :P

Opublikowano

hmm.. uwierz, ze nie usmiecha mi sie to :mrgreen: postapilbym w takim przypadku podobnie jak Aldona - reklamacja.

sasiadka ktora mieszka pietro nizej, wyremontowala mieszkanie na cacy, lacznie z gladzia itd. :wink:

Opublikowano

dla tego ja reklamuje akwa mimo ze mieszkanie mam ubezpieczone rozczelnia sie juz z 2 stron zewnętrznej i wewnętrznej oraz na samym dnie a to juz gorzej bałagan bedzie ale co zrobic miałam pecha wode wyleje do wanny kamienie do miski i zrobie to raz dwa tylko musze czekac do piatku niestety

Opublikowano

jeżeli czekasz do przyszłego piatku to spuść 1/4 wody - zmniejszysz obciążenia działające na spoinę. Z tego co piszesz wynika że pojawiają się nowe pęcherzyki w spoinie?

Opublikowano
jeżeli czekasz do przyszłego piatku to spuść 1/4 wody - zmniejszysz obciążenia działające na spoinę. Z tego co piszesz wynika że pojawiają się nowe pęcherzyki w spoinie?

tak dokłądnie nie wiem jak wygląda tył akwa bo nie mam tam dostępu woda spuszczona i jest zbiornik pod czujna obserwacja

i takie małe pytanko jezeli wode z akwa wleje do wanny a potem dam ja zpowrotem do baniaka to moge odrazu wpuścic ryby ???