lukaszra Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor #31 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mbuna za mało kopie w piasku? w tym 240 co mam teraz mam tylko saulosi a one kopne to jakos mega nie sa
krisq75 Opublikowano 11 Stycznia 2010 #32 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Dialeptos Ci przekopie. Ale sprostowanie on nie ma żółtego nic w sobie tylko srebrne to jego większy brat Melanochromis Auratus ma w sobie nieco żółci. Skład masz jak na mnie OK! PS. ALe ja bym na Twoim miejscu Łukasz nie dawał Saulosi tylko poczekał co z moich Pseudotropheus Lime będzie to bo wydaje mi się że mam 2+8 to Ci może odstąpię. 1+4. To naprawde fajne rybska są
doolga Opublikowano 11 Stycznia 2010 #33 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Mbuna za mało kopie w piasku? w tym 240 co mam teraz mam tylko saulosi a one kopne to jakos mega nie sa wrzuć socolofi albinos. U mnie ślicznie orają podłoże.
lukaszra Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor #34 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Dialeptos Ci przekopie. Ale sprostowanie on nie ma żółtego nic w sobie tylko srebrne to jego większy brat Melanochromis Auratus ma w sobie nieco żółci. Skład masz jak na mnie OK! PS. ALe ja bym na Twoim miejscu Łukasz nie dawał Saulosi tylko poczekał co z moich Pseudotropheus Lime będzie to bo wydaje mi się że mam 2+8 to Ci może odstąpię. 1+4. To naprawde fajne rybska są ok kris zostaje lime ..//zaplace przestan zreszta mamy tam jescze jeden deal to sie dogadamy
Rekomendowane odpowiedzi