Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

450 litrow

melanochromis dialeptos

Metriaclima Estherae Red Red

Pseudotropheus saulosi

Pseudotropheus Elogantus Neon Spot lub aulonocara fire fish

prosilbym was o maxymalne ilosci ktore moga byc w takim zbiorniku odrazu mowie ze chcialbym ich jak najwiecej

Opublikowano

moim zdaniem w Twojej obsadzie jest zaduzo koloru zoltego, i skoro juz masz saulosi w innym zbiorniku po co Ci te same rybki w nowym, zamiast nich dalbym socolofi lub acei, ewentualnie jak lubisz tak kolor zolty magunge.

Co do ilosci ryb kup po 12 szt maluchow z kazdego gatunku rybki same sie zredukuja oraz dobiora w odpowiadajace im haremy wtedy bedziesz wiedzial ile sztuk danego gatunku mozesz trzymac:D

Opublikowano

Co do ilosci ryb kup po 12 szt maluchow z kazdego gatunku rybki same sie zredukuja oraz dobiora w odpowiadajace im haremy wtedy bedziesz wiedzial ile sztuk danego gatunku mozesz trzymac:D

Nie przesadzasz z tą samoredukcją? My trzymamy ryby a nie je zabijamy. Jak jest ryb za dużo albo się poprostu nie dogadują to każdy inteligentny człowiek dostrzega to bardzo szybko i reaguje.

Ludzi też jest za dużo i samochodów też, więc zawsze można paru odstrzelić... sory ale twoje podejście trochę odbiega od miłośników malawi

[Poprawione by nie było brane za obrazę, czester_. Wyrazy przeprosin]

Opublikowano

Nie przesadzasz z tą samoredukcją? My trzymamy ryby a nie je zabijamy. Jak jest ryb za dużo albo się poprostu nie dogadują to każdy inteligentny człowiek dostrzega to bardzo szybko i reaguje.

Ludzi też jest za dużo i samochodów też, więc zawsze można cię odstrzelić... sory ale twoje podejście trochę odbiega od miłośników malawi

czester co do ilosci juz wiem i nie bede nic robil w taki sosob jak samoredukcja bym sie zaplakal chyba ,,zdechl mi jeden maly to dzien w..r,ny chodzilem ,, takze taka opcja nie chodzi w gre natomiast powiedz mi prosze odnosnie tego skladu ktory napisalem czy tak moze byc czy one wszystkie sa wszystkojedzace bo tak mi sie wydawalo ... i czy lepiej ten ostatni gatunek tego neon czy lepiej alunocare red ,,, dzieki bdzo

Opublikowano
moim zdaniem w Twojej obsadzie jest zaduzo koloru zoltego, i skoro juz masz saulosi w innym zbiorniku po co Ci te same rybki w nowym, zamiast nich dalbym socolofi lub acei, ewentualnie jak lubisz tak kolor zolty magunge.

jak za duzo zoltego ?? przeciez to tylko saulosi bedzie zolte i to samica reszta ma inne kolory ,,, pomarancz zolto czarne czerwone niebieskie czerwone ,,, nic wiecej zolte nie jest posciagalem specjalnie fotki samcow i samic

Opublikowano

Ludzi też jest za dużo i samochodów też, więc zawsze można cię odstrzelić... sory ale twoje podejście trochę odbiega od miłośników malawi

Bylo to pisane w formie zartu (jezioro redukcja naturalna, akwarium mechaniczna) i raczej inteligentny czlowiek sie domysli ale lopatologicznie; tak ma odlowic rybke bo to nie jezioro, a zart powstal dlatego bo jest wiadome ze kupuje sie wiecej ryb z ktorych one sobie same harem utworza dziecko lyka wszystko doslownie a co do odstrzalu mnie zapraszam do Warszawy pogadamy w 4 oczy i zobaczymy czy dalej bedziesz mial taki zapal jak przed monitorem..., bo jak zamierzasz mnie obrazac albo grozic a smierc jest to grozba karalna, to twarza w twarz.