Skocz do zawartości

Nie za tanie te akwa ???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam coraz bardziej chodzi mi po głowie 375 l na razie mam od maja 200 l i już chce mi się większego

Przegladając allegro znalazłem takie akwa, cos tanio jak na ten baniak co o tym myślicie ?

http://www.allegro.pl/item864984627_akw ... oclaw.html

Tutaj większe cena też spoko http://www.allegro.pl/item871953205_akw ... 50x60.html

A niżej 375 a cena jeszcze raz taka,czy to są te same akwa te same szkło czy się różnią?

Kupował ktoś od tego pana może chodzi o aukcje akwa za 300 zł http://www.allegro.pl/item863532178_akw ... _raty.html

Opublikowano

dokladnie tam kupilem swoj baniak. przywiozl pan ze sklepu, przywiozl umowe ratalna, bez zaswiadczen itd, pomogl mi wniesc... slowem - godny polecenia sklep. btw. za transport z bytomia do oswiecimia zaplacilem 30 zl :wink:

Opublikowano
dokladnie tam kupilem swoj baniak. przywiozl pan ze sklepu, przywiozl umowe ratalna, bez zaswiadczen itd, pomogl mi wniesc... slowem - godny polecenia sklep. btw. za transport z bytomia do oswiecimia zaplacilem 30 zl :wink:

Z tego ostatniego linka kupowałeś?

Opublikowano

Ja kupowałem u gościa z pierwszego linka (to ten sam na którego dałem Ci namiary) wtedy było droższe o 80 złotych. Akwarium stoi do dziś. Jeżeli zdecydowałbyś się kupić u niego to dopytaj się o grubość szkła (bo standardowo w 375 jest 10mm, a oni sprzedają z 8mm) jeżeli zdecydowałbyś się na 8mm to zażycz sobie wzmocnienie wzdłuż całego boku. Nie robią z tego problemu i ja nic za taką zmianę nie dopłacałem.

Opublikowano

Dzieki mutra za namiary co prawda nie wiem dokładnie kiedy kupie akwa 375,ale coraz bardziej mnie meczy posiadanie czegos takiego

Teraz bede miał troche innych wydatków dziecko w drodze,ale mysle ze dam rade sprzedałbym bym swoje 200L z osprzetem i po troche kompletowac wszystko pod 375

Jak myslisz ile mogłbym wołac za akwa 200 l do tego jbl900 resun 1500 pokrywa standard ,ale dołozyłem 2x39 t5 i stateczniki elektroniczne,tło wydmuszka z allegro,szafka z allegro,akwa ma 15 miesiecy troszke rys jest nieuniknione chyba,ale zawsze mozna obrócic druga strona nie uzywana jako przod

Opublikowano

W mojej 375 śmiga fluval 205 ( w tej chwili obsada 2+4+2 red red) parametry są stabilne. Na początek JBL sobie możesz zostawić, tak samo oświetlenie się nada do 375. Stare szkło przy odrobinie szczęścia sprzedasz za 50%, podobnie reszta sprzętu. Lepiej sprzedawać wszystko osobno niż razem - więcej kasy Ci się zwróci, aczkolwiek nie liczyłbym na więcej niż 50% wartości.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.