ŁUKASZ SZIN Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor #21 Opublikowano 2 Stycznia 2010 JA wczoraj ją dopiero kupiłem. Martwię się tym co piszą inni że rezonans jest i chodzi głośno
Bonio61 Opublikowano 2 Stycznia 2010 #22 Opublikowano 2 Stycznia 2010 mój atman 203 uspokoił się po około miesiącu wszystko się dotarło i jest dobrze
ŁUKASZ SZIN Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor #23 Opublikowano 2 Stycznia 2010 No to się troszkę uspokoiłem.
ŁUKASZ SZIN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor #24 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pytanie do posiadaczy ATMAN AT-203, czy wasze pompy są całe zanurzone wodzie tak jak jest pokazane ona pudełku czy może troszkę jest uniesione troszkę nad powierzchnią wody :?: :?: :?: Jak długo trzeba czekać ażeby pompa zaczeła ciszej pracować bo nie można przy niej spać
mutra Opublikowano 9 Stycznia 2010 #25 Opublikowano 9 Stycznia 2010 lepiej jak jest zanurzona, a bez gąbki też tak hałasuje?
ŁUKASZ SZIN Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor #26 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a bez gąbki też tak hałasuje? Też głośno chodzi bez gąbki mój atman 203 uspokoił się po około miesiącu wszystko się dotarło i jest dobrze JA ją mam dopiero 2dobę , mam nadzieję że się dotrze i będzie cicho chodził jak AQUA SZUT TURBO (N) 750
Perez666 Opublikowano 10 Stycznia 2010 #27 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Pytanie do posiadaczy ATMAN AT-203, czy wasze pompy są całe zanurzone wodzie tak jak jest pokazane ona pudełku czy może troszkę jest uniesione troszkę nad powierzchnią wody :?: :?: :?: Jak długo trzeba czekać ażeby pompa zaczeła ciszej pracować bo nie można przy niej spać Ja mam zanurzoną na maxa(gąbka 1-2cm nad dnem).Albo jesteś szczególnie wyczulony na hałas albo kupiłeś trefną głowicę.U mnie po odpowietrzeniu i ściągnięciu dyszy jest ok.Ginie w pozostałych dźwiękach wydawanych przez sprzęt akwarystyczny
ŁUKASZ SZIN Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor #28 Opublikowano 10 Stycznia 2010 U mnie po odpowietrzeniu i ściągnięciu dyszy jest ok.Ginie w pozostałych dźwiękach wydawanych przez sprzęt akwarystyczny W jaki sposób można ją od powierzyć :?: Co trzeba zrobić
aarset Opublikowano 10 Stycznia 2010 #29 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Potrzepać nią w wodzie, tak żeby wyleciały pęcherzyki powietrza.
Perez666 Opublikowano 10 Stycznia 2010 #30 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Przechylać ją w wodzie (w baniaku) aż do braku ulatniania się pęcherzyków powietrza.
Rekomendowane odpowiedzi