pyszczaki yellow padają jeden po drugim
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez Robert_P · Opublikowano
Kondycja ryb bardzo dobra... Po transporcie były trochę ospałe, bo głodne... wpuszczałem do zbiornika zero więc się też nie spieszyłem, po nakarmieniu odzyskały kolory w try miga i teraz śmigają jak głupie. Zakup 43 szt., pięć gatunków i po dwóch tygodniach 100% w pełni funkcjonalna i zdrowa, bez żadnych śladów, że coś może być nie tak.... Do tego piękne wybarwienia, socolofi się mieni, samce maingano zachwycają czernią, elongatus mpanga ekstra... Ktoś tu już pytał o zdjęcia więc wrzucam co dostałem. Ryby takie ruchliwe, że to prawdziwa sztuka zrobić wyraźne zdjęcie -
Przez pozner · Opublikowano
Ja w tym swoim akwarium miałem i Aulonocary i tetrastigmy. Tetrastigmy nawet wielosamcowo (3szt). Oczywiście czym więcej, tym lepiej, ale tu spokojnie dadzą radę. -
Przez yaro · Opublikowano
Wiem. Napisałem to by nie kojarzyć zakończenia współpracy z pogorszeniem jakościowym ryb z hodowli, bo nie to było powodem. -
Przez darianus · Opublikowano
Dla Auolonocar pewnie będzie ok. Mam porównanie bo miałem non mbune w 50cm a teraz mam w 60cm. Różnica jest ogromna i ja sobie nie wyobrażam non mbuny w 50cm ale to być może moje subiektywne zdanie. -
Nie napisałem tego w sensie negatywnym. Przecież poleciłem go. -
Przez yaro · Opublikowano
Był partnerem, ale to nie powód by nie rozpatrywać tam zakupu. Wręcz można powiedzieć, że warto jeśli chodzi o jakość ryb. -
Bardzo ładnie się prezentuje. Pokarz jeszcze zdjęcie całego akwarium. Nie jestem zwolennikiem kratek. Właśnie z tego powodu, o którym wspomniałeś. Już ryby je odkopują, a są jeszcze małe. Gdy dorosną, to będziesz miał te kratki stale na widoku i będziesz musiał je ciągle zasypywać. -
Brałem od niego ryby, włącznie z dzikusami i mogę polecić. Był partnerem naszego Klubu. -
Przez radek84 · Opublikowano
Super te otoczaki. Co do obsady to pewnie trzeba będzie redukować jak podrosną.
-
Tematy
-
Grafiki

Rekomendowane odpowiedzi