Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc właśnie miałem dziś to samo.Ja jak wlewałem do swoich 500l 50ml nitrivecu tak teraz tym nowym wychodzi że mam wlać aż 200ml a cena taka sama.Hehe,ale interes :twisted:

Opublikowano

Mam przed sobą bionitrivec i faktycznie na ulotce jest napisane, żeby dozować raz w tygodniu 10ml na 25l wody. Przyznam, że nie zwróciłem wcześniej na to uwagi i stosowałem tak jak "zwykły". IMHO wychodzi na to samo, pewnie to tylko chwyt marketingowy.

Opublikowano
Baniak chodzi 9 miesięcy i mam problem z wysokim no3 i lekko mętną wodą

Panowie ale po co stosować bionitrivec w ustabilizowanym baniaku bo może czegoś nie wiem? Rozumiem stosowanie przy starcie, restarcie czy czyszczeniu biologa ale żeby dolewać co tydzień bo tak zaleca producent :?: jak dla mnie to zaleca bo chce mieć sprzedaż :mrgreen:

Opublikowano
Baniak chodzi 9 miesięcy i mam problem z wysokim no3 i lekko mętną wodą

Panowie ale po co stosować bionitrivec w ustabilizowanym baniaku bo może czegoś nie wiem? Rozumiem stosowanie przy starcie, restarcie czy czyszczeniu biologa ale żeby dolewać co tydzień bo tak zaleca producent :?: jak dla mnie to zaleca bo chce mieć sprzedaż :mrgreen:

Jasna sprawa. Stosowałem tylko przy starcie zbiornika, ale kolega pytał w jakich dawkach.