matizsz Posted December 1, 2009 #1 Posted December 1, 2009 Witam Mam pewien problem z jedna samica RED RED. Wszystkie inne ryby zachowują się w porządku a ona pływa przy tafli wody głową do góry ale nie bierze powietrza. Ma płetwę ogonową z białymi zakończeniami na brzegach, lekko porwaną. Może mi się wydaje ale chyba jest też trochę spuchnięta w okolicach przewodu wydalniczego. Z góry dzięki za pomoc. 240L OBSADA 1+3 RED RED NA RAZIE FAN-3 TETRATEC EX1200 TROPICAL MALAWI, SPIRULINA forte 2Xdzień POKARM CZOSNKOWY DLA PALETEK RAZ NA DWA TYGODNIE i inne podmiany 20% tydzień ph=8,3 no2=0 no3 maksymalnie 20
MateuszT Posted December 1, 2009 #2 Posted December 1, 2009 Uzupełnij wymagane informacje, albo temat zostanie usunięty.
elozox Posted December 8, 2009 #3 Posted December 8, 2009 moze jest w ciazy i inne ryby ja podgryzaja, a ze strachu i braku kryjowek probuje sie skryc pod tafla wody, odlow ja do kotnika i obserwoj
kisor Posted December 23, 2009 #4 Posted December 23, 2009 a jakieś zdjęcia? Bo mogła np. dostać bęcki od innych i jest na końcu hierarchii i musi udawać że jej nie ma. A może rzeczywiście ciąża, i to pozamaciczna...
Recommended Posts