mikołaj. Opublikowano 29 Listopada 2009 #1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam moje pytanie brzmi czy można wlewać wodę somatyczną do Malawi .Bo ja spotkałem się z wieloma rożnymi wypowiedziami i mam jednak wątpliwość . Pozdr Mikołaj .
mutra Opublikowano 29 Listopada 2009 #2 Opublikowano 29 Listopada 2009 można wtedy kiedy jest to celowe. Tzn kiedy w ten sposób chcesz uzyskać korekcje parametrów wody w akawarium.W przeciwnym razie musisz pamiętać że woda RO musi zostać odpowiednio przygotowana (korekcja ph ustawienie kH i wzbogacenie w potas itp) przed zastosowaniem.
yaro Opublikowano 30 Listopada 2009 #3 Opublikowano 30 Listopada 2009 w najprostszy sposób to woda z RO i do tego sól JBL Wynik? - idealny Minus - kurcze aż by mnie kieszeń zabolała.
MalawiHobby Opublikowano 30 Listopada 2009 #5 Opublikowano 30 Listopada 2009 Czyli można mieć . Tylko parametry tej wody musisz wtedy uzyskać takie jak trzeba dla pyszczaków. Więc jakieś środki do uzdatniania się przydadzą
mikołaj. Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor #6 Opublikowano 30 Listopada 2009 Ogólnie to ja aqua art stosuje to dobry środek do uzdatniania wody .
MalawiHobby Opublikowano 30 Listopada 2009 #7 Opublikowano 30 Listopada 2009 Ogólnie to ja aqua art stosuje to dobry środek do uzdatniania wody . Chodzi mi o twardości i Ph
mikołaj. Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor #8 Opublikowano 30 Listopada 2009 aaaaaaaa to co innego .
MateuszT Opublikowano 30 Listopada 2009 #9 Opublikowano 30 Listopada 2009 czy można wlewać wodę somatyczną do Malawi . :| :shock: :? :shock: Nie widzę sensu dodawania do akwarium czegoś, o czym nie masz zielonego pojęcia. Po co chcesz dodawać wodę z RO do akwarium :?: Masz w tym jakiś cel :?:
MalawiHobby Opublikowano 30 Listopada 2009 #10 Opublikowano 30 Listopada 2009 Może ma w kranie duże NO3 i chce wlewać wodę po filtracji przez filtr RO,ale musi wodę odpowiednio przygotować,czyli twardości i Ph podnieść
Rekomendowane odpowiedzi