Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie ten temat już był za co z góry przepraszam.... i zostane zaraz skarcony przez moderatorów ale nigdzie nie mogę odszukać takiego wątku... :(

mianowicie mam taką sytuacje:

Kumpel zakłada akwarium dla pyszczaków-kiedyś miał taki gatunek jakże tych jakże pięknych ryb ale nie wiem czy cokolwiek na ten temat wie....

i tutaj prośba do bardziej doświadczonych akwarystów:

prosiłbym o parę prostych porad dla niego (wiem wysanie mu linka do tego forum załatwia sprawę ale jednak proszę o takie porady w pigułce od was)

Z góry dziękuję :!:

Opublikowano

hmmm, jeśli chodzi o podstawy, to nie wiem, czy cokolwiek można więcej napisać niż to, co już jest napisane. Nie wiem też, czy ktokolwiek zechce pisać cokolwiek. Nawet nie zadałeś konkretnego pytania. I na koniec dodam, że pewnie temat zostanie zamknięty za niewłaściwy ... temat :mrgreen:

Opublikowano

no chodzi mi ogólne porady np .jaki gatunek pyszczaków, jakie rosliny, jaka woda(gatunek ryb od tego zalezy),karmy,podłoże akwarium, jaki zbiornik.....itp

Opublikowano

I jest to skarbnica wiedzy nawet dla doświadczonych akwarystów,sam wiele razy sięgałem tam po odpowiedzi na nurtujące mnie pytania :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.