bedeq Opublikowano 12 Sierpnia 2009 #31 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 witam jak jest jeszcze szansa sie załapac na liste to ja bym prosił o color supreme - sinking 250g small primary krill - sinking 250g small z góry dzieki
kunta Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor #32 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Nie powinno być problemu z dopisaniem Was do zamówienia Cały czas czekam na odpowiedź na pytanie odnośnie rozmiaru, daty ważności i potwierdzenia cen. Co do rozmiaru to znalazłem u nich na stronie że wszystkie pokarmy za wyjątkiem Ultimy są w rozmiarze SMALL. Ultima jest M.
Leon 2007 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 #33 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 kunta ja tez bym sie pisal o ile to jest mozliwe na veggie deluxe-250g i color supreme-250g bo mam duze ryby.I ile to bedzie kosztowalo.
kunta Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor #34 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Po 2 tygodniach mailowania (ciężko dostać od nich odpowiedź - pisałem maile po kilka razy) do chwili obecnej otrzymałem następujące informacje: - koszt przesyłki wyniesie 417 DKK czyli około 240zł - opłata za płatność kartą :shock: 134 DKK czyli 76zł Cały czas czekam na odpowiedź dotyczącą daty ważności tych pokarmów. Jutro z rana napiszę po raz 4 maila w sprawie daty ważności i jeżeli do środy nie otrzymam odpowiedzi to chyba damy sobie spokój z tym sklepem bo wg mnie jakiś zlewający stosunek do klienta mają...
Firemen37 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 #35 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 no to szkoda by było tyle zawracania głowy,trzeba cierpliwości może się uda
slawek gorol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 #36 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 - opłata za płatność kartą :shock: 134 DKK czyli 76zł nie ma sie co dziwic.. bank za kazda operacje przez terminal pobiera w polskich warunkach 0,5-3% od wartosci transakcji.. wiec sprzedawca nie poniesie tych kosztow, tylko kupujacy
kunta Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor #37 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 - opłata za płatność kartą :shock: 134 DKK czyli 76zł nie ma sie co dziwic.. bank za kazda operacje przez terminal pobiera w polskich warunkach 0,5-3% od wartosci transakcji.. wiec sprzedawca nie poniesie tych kosztow, tylko kupujacy Tak to jest jak się przyzwyczaja klientów do luxusu. W sumie to się pierwszy raz spotkałem z taką opłatą przy płatności kartą DEBETOWĄ. Przy płatnościach kartą KREDYTOWĄ już się z tym spotykałem. Poczekam kilka dni jak napisałem wcześniej i się zobaczy. W sobotę rano wylatuję na 3,5 tygodniowy urlop i raczej nie będę sobie tym głowy zaprzątał. Na wypadek "W" są dostępne na eBayu pokarmy New Life Spectrum - http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=new+life+spectrum&_sacat=See-All-Categories więc jakaś alternatywa zawsze jest. (bez dodatkowych opłat, dostępne od ręki, z dostawą w ciągu 3 dni i ważne do końca 2011 roku)
kunta Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor #38 Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No I mamy piatek, a ja niestety odpowiedzi zadnej od nich nie dostalem. Tak jak pisalem wczesniej - napisalem do nich w poniedzialek, dodatkowo jeszcze we wtorek I z innego adresu w srode. Niestety odpowiedzi brak. Poprzednio tez sie ociagali z odpowiedziami ale przewaznie w ciagu 2-3 dni byla , a teraz nic. Wyslalem pytanie tylko I wylacznie o termin waznosci tych pokarmow. Tak sobie kombinuje ze moze skoro sa jedyna firma ktora udalo mi sie namierzyc w UE ktora handluje tymi pokarmami to moze mieli jakies stare zapasy ktorych termin sie konczy I z tego powodu nie odpisuja... Sam juz nie wiem. Jak sie moze kiedys odezwa (moze wolne maja albo inne wakacje) to dam znac. Na ta chwile moge tylko przeprosic tych w ktorych rozpalilem nadzieje na posiadanie tego pokarmu ale niestety nie zalezy to odemnie (no I chyba lepiej zrezygnowac z tego zarcia niz kupic kilogram nietaniego w koncu pokarmu ktory jest wazny kilka tygodni/miesiecy).
pastel Opublikowano 8 Października 2009 #39 Opublikowano 8 Października 2009 Tak się wszyscy rzucali na te pokarmy a teraz kiedy od tygodnia są dostępne w Polsce na allegro to nikt nie chce kupić... Dziwne...
Perez666 Opublikowano 8 Października 2009 #40 Opublikowano 8 Października 2009 Ci którzy chcieli to zakupili wcześniej u kolegi timusa
Rekomendowane odpowiedzi