freelanc3r Opublikowano 25 Czerwca 2009 #1 Opublikowano 25 Czerwca 2009 mam maly problem chce okleic akwarium folia tylko chcial bym sie spytac ludzi ktorzy jzu takie "cos" robili 1. jaki kolor? czarny najlepszy czy moze np ciemny niebieski? 2. matową czy błyszczącą co do 1. to rozumiem ze kazdemu cos innego sie podoba nr2. jest najwazniejszy... mysle nad matem bo nie wiem czy blysk nie wyglada wiejsko ale to niech sie jzu wypowiedza ludzie co maja pozdrawiam
koteczek555 Opublikowano 25 Czerwca 2009 #2 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zdecydowanie weź mat. Choć ja folii nie lubię
czester_ Opublikowano 25 Czerwca 2009 #3 Opublikowano 25 Czerwca 2009 W tym temacie bardzo dużo wypowiadał się makok. Proszę odnajdź jego posty, poczytaj i wtedy ew zadawaj następne pytania. Temat jest na tyle wyczerpany że nie ma co więcej pisać.
misiek80 Opublikowano 26 Czerwca 2009 #4 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Ja mam samoprzyleną, czarną, matową naklejkę firmy ORACAL i jest pięknie Koszt 8 zł.
mutra Opublikowano 26 Czerwca 2009 #5 Opublikowano 26 Czerwca 2009 matowa folia daje "głębię" Światło się "gubi" w matowej fakturze i jest wrażenie że dalej za szybą też jest woda. Błyszcząca folia może dawać efekt lustra.
freelanc3r Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor #6 Opublikowano 26 Czerwca 2009 zakupione 200x50 czarny mat ale cos czuje ze bede zgrzytal zebami montujac ta folie http://www.allegro.pl/item666788200_okl ... y_500.html mam nadzieje ze bedzie OK bo na allegro (i nie tylko) nic nie moglem znalezc
Rekomendowane odpowiedzi