Skocz do zawartości

Maddona ma związek z Malawi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba tak. Wyczytałem ostatnio że madonna adoptowała dziecko z Malawi.

Zacny to cel i o ile bliżej nam do takiego stwierdzenia, niżeli zrobiłaby to z Nigerii ? :)

Może uda nam się namówić Madonne na akwa z rybami z Malawi ? 8)

Opublikowano

tia, to już info sprzed miesiąca prawie A najśimieszniejsze w tym wszystkim jest, że ojciec dziecka domaga się oddania mu dziecka, twierdzi że Madonna mu je ukradła :)

Opublikowano

He he ... wersje o tym dziecku już słyszałem ze 3, ta o której mówisz oraz taka, ze ojciec chce je oddać ale nie jest to zgodne z prawem Malawi, oraz takie, ze chciał oddać ale już nie chce bo stwierdził ze je kocha ;).

Wczoraj biegając po kanałach widziałem w jakimś durnym serialu kryminalnym Made in Poland fajny baniak z Malawi ciekawe kto go im użyczył ;).

Opublikowano

Wczoraj biegając po kanałach widziałem w jakimś durnym serialu kryminalnym Made in Poland fajny baniak z Malawi ciekawe kto go im użyczył ;).

Serial nie durny tylko mój ulubiony czyli "Kryminalni" co do baniaka to był pokazany za krótko i w dodatku z daleka tylko jedno zbliżenie. akwa było wypasione bo tak około 2 m dł w dodatku w alu stelażu i z alu pokrywą i fajnie odsdzielało pokój od kuchni. choc jak to w filmie dla efektu dali całą masę bąbelków i aktyniczne oswietlenie.

Zresztą akwa/Malawi często w róznych filmach wystepuje bo jednak nasze pysiaki najbardziej są reprezentatywne i już :!: :D

Opublikowano

Na tym krótkim zbliżeniu wydało mi sie ze była tam mieszanka mbuny i non mbuny ... a serial oczywiście, że świetny ... tylko tak mi sie przepalcowało :lol: .

Opublikowano

Ja też to akwa widziałem!!hehe,akurat wczoraj oglądałem Kryminalnych :D i zgadzam się z marsem,nawalili bąbelków,oświetlenie jak w morskim,ale pyszczaki to było widać :mrgreen: