Bartus_M Opublikowano 24 Listopada 2006 #1 Opublikowano 24 Listopada 2006 Chyba tak. Wyczytałem ostatnio że madonna adoptowała dziecko z Malawi. Zacny to cel i o ile bliżej nam do takiego stwierdzenia, niżeli zrobiłaby to z Nigerii ? Może uda nam się namówić Madonne na akwa z rybami z Malawi ? 8) Cytuj
kisor Opublikowano 24 Listopada 2006 #2 Opublikowano 24 Listopada 2006 tia, to już info sprzed miesiąca prawie A najśimieszniejsze w tym wszystkim jest, że ojciec dziecka domaga się oddania mu dziecka, twierdzi że Madonna mu je ukradła Cytuj
harisimi Opublikowano 24 Listopada 2006 #3 Opublikowano 24 Listopada 2006 He he ... wersje o tym dziecku już słyszałem ze 3, ta o której mówisz oraz taka, ze ojciec chce je oddać ale nie jest to zgodne z prawem Malawi, oraz takie, ze chciał oddać ale już nie chce bo stwierdził ze je kocha . Wczoraj biegając po kanałach widziałem w jakimś durnym serialu kryminalnym Made in Poland fajny baniak z Malawi ciekawe kto go im użyczył . Cytuj
mars Opublikowano 24 Listopada 2006 #4 Opublikowano 24 Listopada 2006 Wczoraj biegając po kanałach widziałem w jakimś durnym serialu kryminalnym Made in Poland fajny baniak z Malawi ciekawe kto go im użyczył . Serial nie durny tylko mój ulubiony czyli "Kryminalni" co do baniaka to był pokazany za krótko i w dodatku z daleka tylko jedno zbliżenie. akwa było wypasione bo tak około 2 m dł w dodatku w alu stelażu i z alu pokrywą i fajnie odsdzielało pokój od kuchni. choc jak to w filmie dla efektu dali całą masę bąbelków i aktyniczne oswietlenie. Zresztą akwa/Malawi często w róznych filmach wystepuje bo jednak nasze pysiaki najbardziej są reprezentatywne i już :!: Cytuj
harisimi Opublikowano 24 Listopada 2006 #5 Opublikowano 24 Listopada 2006 Na tym krótkim zbliżeniu wydało mi sie ze była tam mieszanka mbuny i non mbuny ... a serial oczywiście, że świetny ... tylko tak mi sie przepalcowało . Cytuj
sision Opublikowano 24 Listopada 2006 #6 Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja też to akwa widziałem!!hehe,akurat wczoraj oglądałem Kryminalnych i zgadzam się z marsem,nawalili bąbelków,oświetlenie jak w morskim,ale pyszczaki to było widać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi