lukasek84 Opublikowano 17 Maja 2009 #1 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam Mam prozbe czy mozecie mi polecic jak i czym karmic moje pysie akwarium mam od niedawna 240l. i jak narazie karmie je tylko Tropical Supervit co moge jeszcze dorzucic aby ładnie rosly mialy ładną barwe i oczywiscie były zdrowe.
lukasek84 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor #3 Opublikowano 17 Maja 2009 Akwarium,osprzed,ryby itp. zdałem sie na pana w zoolobicznym teraz wiem ze to był bład. Pan dobrał mi ryby a ja teraz nie mam pojecia jak sie nazywaja.
koteczek555 Opublikowano 17 Maja 2009 #4 Opublikowano 17 Maja 2009 To źle, najlepiej je oddaj z powrotem i kup poprawną obsadę. Nie wiedząc jakie to ryby nie wiemy nawet czy są roślinożerne, mięsożerne czy wszystkożerne. Dlatego nie pomożemy Ci z doborem pokarmów. Pewnie nawet będziesz tam miał ładną mieszankę źle dobranych znając "panów z zoologicznego"
lukasek84 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor #5 Opublikowano 17 Maja 2009 moze uda mi sie znalesc jakies zdjecia w necie i porównac.To napisze. Moze znasz jakas stronke gdzie znajde zdjecia z opisem?
kunta Opublikowano 17 Maja 2009 #6 Opublikowano 17 Maja 2009 Tu: http://galeria.klub-malawi.pl/categories.php?cat_id=6 lub też tu: http://www.cichlid-forum.com/profiles/category.php?cat=2 i na wielu innych stronach....
krupa Opublikowano 23 Maja 2009 #7 Opublikowano 23 Maja 2009 To źle, najlepiej je oddaj z powrotem i kup poprawną obsadę................" To dość mocne ale nie pozbawione sensu posunięcie.Ale może warto trochę poeksperymentować , może właśnie taki "ślepy traf " da ci większą satysfakcję z hobby niż powielanie uznanych technik.Ja, chociaż nie jestem ekspertem w ten dziedzinie, proponowałbym pokarm: spiruline Tropicala, Astacolor Tropicala(wiem ,wiem dla paletek ale pysie nie wykitują) oraz własna mrożonkę typu malawi mix o których dużo na tym forum. Na pewno z głodu nie padną. Daj znać co zrobiłeś i jak się sprawdziło.
Rekomendowane odpowiedzi