sision Opublikowano 6 Maja 2009 #11 Opublikowano 6 Maja 2009 A ja jestem skłonny powiedzieć, że na bank tak nie jest.
Darjush Opublikowano 6 Maja 2009 #12 Opublikowano 6 Maja 2009 No sluchaj mam je i rozmnazaja mi sie i odchowalem je i wlasnie tak jest
sision Opublikowano 6 Maja 2009 #13 Opublikowano 6 Maja 2009 Pierwszy raz słyszę, że Redy są różnych kolorów po urodzeniu. Red Blue owszem, są. Ale Redy???
limar Opublikowano 6 Maja 2009 #14 Opublikowano 6 Maja 2009 Tak jest. Jesli mowimy o Maylandia Estherae Red Red to jest tak na bank. czy aby na pewno :?: A może chodzi Ci o Maylandia Estherae Red Blue U mnie samce i samice Maylandia Estherae Red Red po wypuszczeniu mają ten sam kolor Jeśli u Ciebie jest inaczej masz moim skromnym zdaniem, nie red red tylko red blue sision ale się wstrzeliliśmy
sision Opublikowano 6 Maja 2009 #15 Opublikowano 6 Maja 2009 sision ale się wstrzeliliśmy dobrze, że napisałeś, bo już zaczynałem wątpić w to co piszę
Darjush Opublikowano 6 Maja 2009 #16 Opublikowano 6 Maja 2009 No sory Panowie ale Red Blue jest niebieskawy tak??? Moje sa zolte i dokladnie takie jak moje w galerii sa podpisane jako Red Red wiec mam Redy viewtopic.php?f=55&t=4380&start=30 link do mojego topicu o rozmnazaniu, przeczytajcie ostatnie posty, Yaro napisal mi wtedy o co chodzi z tymi kolorami.
Darjush Opublikowano 6 Maja 2009 #17 Opublikowano 6 Maja 2009 http://galeria.klub-malawi.pl/details.php?image_id=7839 samiec i samice caly ladny haremik. I dokladnie takie mam wiec to Red Red.
sision Opublikowano 6 Maja 2009 #18 Opublikowano 6 Maja 2009 Z szacunkiem dla Yaro - moim zdaniem się pomylił Jesteś pewien, że z tego, co się urodziło, faktycznie wyszły tylko 3 samce?
Darjush Opublikowano 6 Maja 2009 #19 Opublikowano 6 Maja 2009 jestem pewien ze z tego co sie urodzilo z zoltych wyrosly samice. Samcow sie pozbylem bo mialem ich za duzo ale nie mam zadnych "reklamacji" wiec chyba jest tak jak pisze.
meth Opublikowano 6 Maja 2009 #20 Opublikowano 6 Maja 2009 Hmm myślałem że dotyczy to red-blue, nawet w ofercie sklepu malawi tylko przy red blue jest zaznaczony rozkład płci 1:1, pewnie żeby klienci nie dobierali od razu haremów i nie zostawały im ciągle nadmiary samców. W przypadku red-red i ob już w ten sposób sie nie zabezpieczają wiec...?
Rekomendowane odpowiedzi