Skocz do zawartości

walka pyszczak vs pirania :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedys znalem czlowieka ktory hodował węże, jakies inne gady. Pamietam ze karmił czasem węza chomikami. I jego znajomi sie oburzali, bo te chomiki wydawaly pisk. Nie potrafił on zrozumiec dlaczego ludzie tak zle na to reagują. Osobiscie nie zauwazylem zadnych negatywnych objawow u tego czlowieka. Po prostu kochal gady:) Moze tak samo jest z tymi hodowcami pirani. Kochaja swoje pupile i inne ryby to tylko pokarm. Inaczej moze na to patrza niż my.

Może pyszczak dla pirani, to jak dla nas krewetka dla pysi :)

Opublikowano

Tym tokiem myślenia można by stwierdzić że nie wolno było by się oburzać na opiekuna lwów uczestniczących w rzymskich igrzyskach i pożerających pierwszych chrześcijan ... on też kochał swoje zwierzaki i chciał dla nich dobrze ... a że działo się to publicznie przy sapiącym z radości tłumie innych kochających lwy to już szczegół :? ( filmik ma pewno podobna widownie sapiących internautów ). Ten czubek od piranii nie ma nic wspólnego z miłośnikiem gadów karmiącym swoje zwierze ( też mam pewne wątpliwości czy i ta MIŁOŚĆ JEST SZCZERA BO 3-4 METROWY GAD NIGDY NIE MA ZAPEWNIONYCH ODPOWIEDNICH WARUNKÓW ) choćby z tej przyczyny że chwile wcześniej czy później narażał jedna ze swoich miłości na ciosy samotnej pielęgnicy strasujac niesamowicie stadnego ulubieńca. Facio ma nierówno pod sufitem i jedyną rzeczą która chciałbym zobaczyć to jego pełne spodnie gdy zostawiono by go w szklanej klatce z tygrysem lub lwem ( ciekawe czy wtedy też by nagrywał ) ... dla pewności i chciałbym tylko zobaczyć jego odwagę i ciekawość świata wiec chciałbym aby drapieznik był najedzony i tylko wytresowany aby straszyć ;) nie chciałbym aby zrobił mu jakąkolwiek krzywdę poza koniecznością prania spodni.

Opublikowano
kiedys znalem czlowieka ktory hodował węże, jakies inne gady. Pamietam ze karmił czasem węza chomikami. I jego znajomi sie oburzali, bo te chomiki wydawaly pisk. Nie potrafił on zrozumiec dlaczego ludzie tak zle na to reagują. Osobiscie nie zauwazylem zadnych negatywnych objawow u tego czlowieka. Po prostu kochal gady:) Moze tak samo jest z tymi hodowcami pirani. Kochaja swoje pupile i inne ryby to tylko pokarm. Inaczej moze na to patrza niż my.

Może pyszczak dla pirani, to jak dla nas krewetka dla pysi :)

rozumiem i te piranie i te weze ale ...czemu nie wiem jak to nazwac...publicznie to pokazywac

kiedys kolo mnie punk karmil jaszczura w zoologiku myszami ... zjeba i zawinol sie koles do domu az mu grzebien oklapl ...a i jeszcze obsluga sklepu oberwala po uszach

Opublikowano
Znalazlem ciekawy film, z uwagi ze nie lubie pirani. Pare drastycznych filmow przypadkiem obejrzalem jak stado pirani atakuje jednego pyszczaka lub inna rybe. Ten mi sie spodobał . Bo w konfrontacji jedna pirania na jedną rybę , pirania juz nie jest taka mocna :)

Tak naprawde to nie wiem czy to pyszczak, ale z rodziny pielegnic. Film nie zwiera krwi, wiec kazdy go moze obejrzec

http://www.youtube.com/watch?v=QzvOu-I7 ... re=related

Dobre, ciut malo krwi, ale nei mozna miec wszytskiego :/

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.