Rincewind Opublikowano 12 Października 2010 #21 Opublikowano 12 Października 2010 Ja mam Fluvala 405, wczesniej miałem 404 i jedno moge powiedziec napewno - z częściami nie ma najmniejszego problemu. W pierwszym zoologicznym do jakiego trafiłem dostałem uszczelkę pod głowicę a na allegro można dostać tyle części że sobie można taki filtr złożyc samemu:) Czasem niewarto suchac sprzedawcow bo oni zawsze beda chwalic to co akurat sprzedaja. Wiem bo sam tak robie
Siwy1973 Opublikowano 12 Października 2010 #22 Opublikowano 12 Października 2010 Ja mam Fluvala 405, wczesniej miałem 404 i jedno moge powiedziec napewno - z częściami nie ma najmniejszego problemu. W pierwszym zoologicznym do jakiego trafiłem dostałem uszczelkę pod głowicę a na allegro można dostać tyle części że sobie można taki filtr złożyc samemu:) Czasem niewarto suchac sprzedawcow bo oni zawsze beda chwalic to co akurat sprzedaja. Wiem bo sam tak robie jaka szczera wypowiedź , zwłaszcza na końcu, miejmy nadzieję,że nie handlujesz fluvalami (sam mam 4)
Rincewind Opublikowano 27 Października 2010 #23 Opublikowano 27 Października 2010 Siwy, ja akurat materiałami budowlanymi hehe
Rekomendowane odpowiedzi