Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukalem wszedzie ale nigdzie nie moglem znalesc caly czas pysie mi zdychaja co kupie nowe i wrzuce to zaraz zdychaja w moim glownym zbiorniku woda jest ok temp ok juz robilem wszystko wywalilem nawet piasek z dnia na dzien coraz to bardziej poobgryzane pletwy ogony oczy wylaza na wierzch i strasznie puchną az je na koniec rozrywa. nie piszcze czym karmie jaka obsada bo cZy wpuszcze do akwa jedna czy 5 to jest caly czas to samo napiszcie mi jak odkazic wszystko caly sprzet akwarium itp bo jak tylko zaczynaja chorować to jak zdaze je odłowie i wrzuce do zbiornika z gurami glonojadami kiryskami i neonami to zdrowieja odraztaja im pletwy chudną neiwiem jeszcze czy nie jest to wina oswietlenia albo moze filtra zew bo odkupilem go od kolegi i moze to w nim byly i nadal sa jakies bakterie on wczesniej hodował tropheusy.

Opublikowano

Po co szukałeś ''witam''?

Są chyba na stacjach Orlenu...

Aha... i wypraszam sobie twierdzenie, że piszczę!

Abstrahując od sposoby w jaki próbujesz pisać- podaj parametry zbiornika, wody- temperatura, Ph, NO2, NO3, czym i jak często karmisz, okres funkcjonowania zbiornika, technikę w zbiorniku i jakie ryby wpuszczasz.

Takie są zasady- Ty podajesz- my pomagamy. Nie chcesz przestrzegać tych zasad- no to sija.

Opublikowano

No Mjunszajn niezle pojechales :) zalecam dobry objadek, piwko albo dwa, dobry film i zapraszam ponownie heheheh ;)

Ale taka prawda podaj chlopie wszystko to co pisal Mjunszajn i wtedy pomyslimy co i jak.

Opublikowano
...pojechales...pisal Mjunszajn...

oj, ktos tu zaklda, ze wszyscy sa facetami :)

i pomyleczka, mam nadzieje, ze Mjunszajn Ci to wybaczy :)

Opublikowano

ups chyba ktos tu narozrabial i chyba to ja ;) Mjunszajn bez obrazy juz wecej taka gafa sie nie wda w me wypowiedzi :)

Ps. pooh dzieki ;)