Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie nie Czester, rano potwierdzam... godzina była późna bo wcześniej wynosiłem kamienie na śmietnik...

http://picasaweb.google.pl/motowilk/LutinoRedTigerOscar

zmiana nastąpiła po tym jak od 3 tygodni mieszałem w obsadzie.... w tygodniu przytargałem od misya moje zeszłe tropheopsy... chciałem oddać nonmbunę... piękny samiec.... ale zabrakło tego podniecenia... żyłki emocji... pewnie wiecie o czym mówię...

btw

oddam 10 młodych lethrinops marginatus

i 1+1 copadichromis virginalis też młode

bo jak wiadomo sklepy takich nie chcą... więc pływają w 25L

Opublikowano
Dobre ryby jako wystawowe (spokojne i niekłopotliwe), ale do domu ?

One nie są zbyt ciekawe "zachowaniowo" , poza tym sa niemrawe i "dostojnie" stoją w miejscu :D więc czy nie taniej fototapete ? :wink:

Dostojne?? Może dorosłe, ale wpuść im stado jakieś drobnicy - obowiązkowo po zaopatrzeniu się w zapas szmat do podłogi i wiadro :D

Makok - nie żeby ryby były jakieś "lepsze" i "gorsze" - ale imo nie będziesz żałował.

Rafał ;)

Opublikowano

powodzenia...

a jak tam Twoja nano-rafka... w sumie Twoj post (nano rafa makoka) po czesci "pchnal" mnie w temat morszczyzny (wiem przyznaje sie) i mam teraz tez malutkie 90l solanki...

wiec moze i u Ciebie "da rade" pawiookie i malawi...

Opublikowano

Powodzenia,

.....i mam nadzieję że będziesz tu wpadał często bo choć dobrze Cie nie poznałem (bo krótko tu jestem) jednak wyczytane rady i Twoje "patenty" ułatwiają życie.

Good luck :-))

Opublikowano

Jeszcze troche to sie ludzie podziela na tych co będą chcieli gościa złomotać i na tych wzruszonych z wieńcem i kwiatami w reku.

Ja uważam że słusznie czyni, trzeba wszędzie podłubac jak się da.

A potem się wraca, więc wróci. :D

Pewnie z przychówkiem, bo to różnie bywa jak młodzi znikają :D

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.